ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σάσα, οι προτάσεις και η… ρήτρα του από τον Άρη

Ο Λούκας Σάσα είναι αναμφισβήτητα ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες του Άρη την φετινή σεζόν, με τον Βραζιλιάνο μέσο να έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στην πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Οι αριθμοί του, άλλωστε, φέτος το επιβεβαιώνουν. Μέχρι στιγμής, έχει αγωνιστεί σε 31 επίσημα ματς (Πρωτάθλημα, Κύπελλο, Europa League), με τέσσερα γκολ και μία ασίστ σε 2.586 λεπτά συμμετοχής!

Χθες, στο περιθώριο της media day από το συνδρομητικό κανάλι, σε σχετική ερώτηση για το μέλλον του, είπε: “Ακούω πολλές φήμες. Έχω όμως ακόμη έναν χρόνο. Η σκέψη μου είναι μόνο στον Άρη. Να παίζω και να βοηθάω την ομάδα. Είμαι ικανοποιημένος εδώ. Μετά το τέλος της σεζόν ίσως κάνουμε μία κουβέντα με τον πρόεδρο και θα δούμε τι μπορεί να γίνει”.

Την… πόρτα του Άρη για τον Βραζιλιάνο χαφ την χτύπησαν ομάδες και τον περασμένο Ιανουάριο, όμως ήταν ειλημμένη η απόφαση από νωρίτερα, να μην αποχωρήσει, καθώς ήταν από τους πλέον καθοριστικούς ποδοσφαιριστές της αρχικής ενδεκάδας των “κιτρινόμαυρων”.

Όσον αφορά την ρήτρα που υπάρχει για τον 30χρονο μέσο, εφόσον κάποια θελήσει να τον αποκτήσει το ερχόμενο καλοκαίρι; Πληροφορίες αναφέρουν πως είναι κοντά στο 1.000.000 ευρώ για ομάδες από την Ελλάδα και περίπου 600.000 ευρώ για αυτές του εξωτερικού…

 

To Top