ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποφασίζουν στον Άρη για τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό!

Την επισημοποίηση της απόφασης για την αναβολή της πρεμιέρας των πλέι οφ περιμένουν στον Άρη προκειμένου να αποφασίσουν για τα μέτρα που θα λάβουν το επόμενο διάστημα για τον κορωνοϊό.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Η έξαρση του κορωνοϊού υποχρεώνει τον Άρη να είναι σε μια κατάσταση εγρήγορσης, προκειμένου να μην προκύψουν δυσάρεστα προβλήματα. Ο Μίχαελ Ένινγκ είναι σε συνεχή επικοινωνία με το ιατρικό τιμ της ομάδας και δεν αποκλείεται σήμερα να υπάρξει σύσκεψη για να αποφασιστεί το διάστημα απουσίας από τις προπονήσεις, αλλά και τα μέτρα που θα πρέπει να λάβουν οι ποδοσφαιριστές.

Είναι άγνωστο ακόμα το ποια είναι η πρόθεση της Super League για την επανέναρξη του πρωταθλήματος, επομένως δεν αποκλείεται να δοθεί ένα πολυήμερο ρεπό στους ποδοσφαιριστές. τουλάχιστον μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας. Εκτός κι αν η διοργανώτρια αρχή, αποφασίσει να επανεξετάσει άμεσα το θέμα.

Επίσης, είναι σημαντικό να φανεί ποια θα είναι η απόφαση για τους ξένους ποδοσφαιριστές της ομάδας, που ενδεχομένως να θέλουν να ταξιδέψουν στο εξωτερικό για να είναι κοντά με τις οικογένειές τους. Και είναι πολλοί αυτοί, στον αριθμό…

Η λογική λέει πως θα τους ζητηθεί να μη βγουν εκτός Ελλάδας και να παραμείνουν στα σπίτια τους και μακριά από την έκθεση σε οποιονδήποτε κίνδυνο.

 

To Top