ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σάσα… παρασέρνει στον δικό του ρυθμό τον Άρη: Τρέχει, μαρκάρει αλλά και σκοράρει! (videos)

Ο Λούκας Σάσα εξελίσσεται στον απόλυτο MVP του Άρη το τελευταίο δίμηνο, καθώς ο Βραζιλιάνος όχι απλά είναι πολύ καλός, αλλά βιώνει την καλύτερη περίοδό του στους “κιτρινόμαυρους”.

Χθες, απέναντι στον Βόλο ήταν και πάλι ο κορυφαίος του γηπέδου, με μπόλικο τρέξιμο για μία ακόμα φορά, πολλά κερδισμένα μαρκαρίσματα και φυσικά το γκολ, το δεύτερο φετινό του, μετά από αυτό στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Το τελευταίο διάστημα ο έμπειρος μέσος είναι πραγματικά ασταμάτητος! Καλύπτει χιλιόμετρα σε κάθε ματς, το κοντέρ των κλεψιμάτων ανεβαίνει κατακόρυφα, ενώ σκοράρει κιόλας, αφήνοντας μία για πάντα στην άκρη το νωθρό του ξεκίνημα στο πρωτάθλημα και την όποια αμφισβήτηση γύρω από το όνομά του.

Είναι γεγονός πως πέρσι, έκανε τα πάντα. Έπαιξε στην φυσική του θέση, αυτή του αμυντικού μέσου, αλλά και στα δύο άκρα της άμυνας, όποτε χρειάστηκε. Πολυεργαλείο για κάθε προπονητή, με… 44 ματς συνολικά! Πέτυχε 4 γκολ, είχε και μία ασίστ, αλλά το κυριότερο; Τράβηξε κουπί, σε μία εξαιρετικά δύσκολη και απαιτητική σεζόν, η οποία ήταν και η πρώτη του με τον Άρη. Φέτος, επηρεασμένος από την περσινή κούραση, αλλά και λόγω κάποιων μικροτραυματισμών στην αρχή της χρονιάς, δεν θύμιζε τον καλό του περσινό εαυτό, τον οποίο βρήκε το τελευταίο διάστημα, έχοντας εξαιρετικές εμφανίσεις.

Ο 30χρονος μέσος είναι σε μία περίοδο που συζητάει με τον Άρη για το νέο του συμβόλαιο, καθώς το υπάρχον ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Όπως είναι λογικό οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν να κλείσουν άμεσα την υπόθεσή του. Στόχος του Άρη είναι ο Σάσα, να μείνει κάτοικος “Κλεάνθης Βικελίδης” για άλλα δύο χρόνια (θυμηθείτε ΕΔΩ).

Επιθυμία, άλλωστε, του ίδιου του Βραζιλιάνου είναι να παραμείνει στον Άρη, εδώ που έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα, ενώ και οι στόχοι που έχει να κυνηγήσει είναι εξόχως σημαντικοί.

 

 

 

To Top