Ο Σέρχιο Ρίκο ξύπνησε από το κώμα

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Σέρχιο Ρίκο, καθώς ο Ισπανός τερματοφύλακας της Παρί Σεν Ζερμέν ξύπνησε από το κώμα και είναι πλέον εκτός νάρκωσης. Ο 29χρονος είχε υποστεί σοβαρό τραυματισμό λόγω πτώσης από το άλογό του.

Ο Σέρχιο Ρίκο είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά λόγω πτώσης από το άλογό του στις 28 Μαΐου και εξακολουθούσε να ταλαιπωρείται.

Τα νεότερα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του είναι ευχάριστα, καθώς ο Ισπανός τερματοφύλακας ξύπνησε από το κώμα όπως αναφέρει το telecinco και δεν είναι σε “καθεστώς” νάρκωσης.

Ο σύζυγος του Ισπανού τερματοφύλακα της Παρί Σεν Ζερμέν, Άμπα Σίλβα, παραχώρησε δηλώσεις έξω από το νοσοκομείο που εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Ρίκο και μεταξύ άλλων τόνισε ότι κάνει μικρά βήματα για να επιστρέψει.

“Κάνουμε μικρά βήματα μπροστά και η αλήθεια είναι ότι ήδη βλέπουμε φως όλο και πιο πολύ. Ευχαριστώ το ξενοδοχείο και το προσωπικό που μας συμπεριφέρθηκε απίστευτα όχι μόνο στον Σέρχιο, αλλά και σε όλους τους ασθενείς. Ευχαριστώ τον Θεό και όλους που μας έστειλαν μηνύματα δύναμης.

Προχωράμε μπροστά και είμαστε περισσότερο αναζωογονημένοι. Ήξερα από την αρχή ότι θα πάει μπροστά επειδή είναι πρωταθλητής”, ανέφερε χαρακτηριστικά η σύζυγός του σε δηλώσεις της στο νοσοκομείο.

To Top