«Τελειώνει» ο Καμάτσο από την Σπόρτινγκ

Εξελίξεις στο θέμα του Ράφαελ Καμάτσο αναμένονται μέσα στα επόμενα 24ωρα σύμφωνα με πορτογαλική ιστοσελίδα.

Ο ποδοσφαιριστής θα συναντηθεί με τους ανθρώπους της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον του στην ομάδα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Record», ο φάκελος του Πορτογάλου εξτρέμ είναι μια από τις προτεραιότητες των «λιονταριών», δεδομένου του ότι το συμβόλαιό του προβλέπει αποδοχές περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ μεικτά, όντας ένας από τους πιο καλοπληρωμένους παίκτες της ομάδας.

Ένα χρόνο από τη λήξη του συμβολαίου, υπάρχουν δύο ενδεχόμενα στο τραπέζι: αποδέσμευση ή ανανέωση. Ωστόσο, το πιο πιθανό σενάριο είναι η Σπόρτινγκ να έρθει σε συμφωνία με τον Camacho και να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη ομάδα.

Όπως τονίζουν οι Πορτογάλοι για να ανανεώσει θα πρέπει να μειώσει σημαντικά τις απολαβές του, αλλά είναι απίθανο ο παίκτης να αποδεχτεί μια τέτοια λύση, δεδομένου ότι δεν είναι στα σχέδια του προπονητή του.

Ο Ραφαέλ Καμάτσο δεν έχει παίξει στη Σπόρτινγκ για σχεδόν τρία χρόνια. Το τελευταίο παιχνίδι του Πορτογάλου για την ομάδα Αμορίμ έγινε τον Ιούλιο του 2020 και ήταν η εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Πόρτο.

To Top