ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Σίλντεφελντ, ο Άρης και το… συμβόλαιο με Ανόρθωση

Μετά την άφιξη του Νικολά Ντιγκινί, στον Άρη δεν έχουν εγκαταλείψει την προσπάθεια τους για την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, με το όνομα του Γκόρντον Σίλντενφελντ να έρχεται στο προσκήνιο.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο 33χρονος στόπερ με θητεία σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Ανόρθωση, είναι από τις περιπτώσεις που ξεχωρίζουν για το κέντρο της άμυνας.

Ανάμεσα στις περιπτώσεις που έχουν απασχολήσει τους κιτρινόμαυρους ήταν αυτή του Φραν Βέλεθ, αλλά ο Ισπανός δεν έχει λύσει ακόμη την συνεργασία του με την Βίσλα Κρακοβίας, αλλά και του Νταβίντ Ματέος που αγωνίστηκε στην Μούρθια ως τελευταίο του σταθμό.

O Γκόρντον Σίλντεφελντ, όπως γράφουν και οι Κύπριοι, έχει συμβόλαιο και για την επόμενη σεζόν με την Ανόρθωση, δείχνοντας να είναι στα πλάνα της ομάδας, εκτός κι αν προτιμηθεί η αντικατάστασή του και λυθεί η συνεργασία τους.

Μάλιστα, αυτή τη στιγμή είναι και στο εξωτερικό στην προετοιμασία της ομάδας στην Βουλγαρία, συμμετέχοντας κανονικά σε αυτή.

 

To Top