Ο Σαμαράς επισκέφθηκε την προπόνηση της Εθνικής

Μια έκπληξη περίμενε τους Έλληνες διεθνείς σήμερα το πρωί στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Κοσμά. Ο πρωθυπουργός  Αντώνης Σαμαράς (μαζί με τον Θοδωρή Ζαγοράκη), επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις, λίγο πριν ξεκινήσει η πρωινή προπόνηση και ευχήθηκαν στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας.

Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε στην ομάδα καλή τύχη ενώ δεν έφυγε με άδεια τα χέρια αφού πήρε το δωράκι του από τους Έλληνες διεθνείς. Μια μπάλα με τις υπογραφές των παικτών και μια εμφάνιση ήταν τα αναμνηστικά που του χάρισαν οι ποδοσφαιριστές για τα 63α γενέθλιά του.

«Τον πρωταρχικό στόχο τον πετύχατε, τώρα κάντε μας υπερήφανους και βγάλτε μας στους δρόμους» ήταν η ατάκα του Έλληνα Πρωθυπουργού προς τους διεθνείς, οι οποίοι ξαφνιάστηκαν ευχάριστα από τις ποδοσφαρικές του γνώσεις.

Μαζί του ήταν και  ο αρχηγός της ομάδας του 2004, Θοδωρής Ζαγοράκης, του οποίου η παρουσία στον Άγιο Κοσμά, έδωσε λίγη από τη λάμψη της επιτυχίας του παρελθόντος. Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής, βρήκε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παλιούς συμπαίκτες του και να βρεθεί λίγο σε κλίμα…προετοιμασίας Μουντιάλ ενώ αυτός προετοιμάζεται για τη δική του μάχη στις Ευρωεκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Πηγή: coppa.gr

 

To Top