Ο Σηφάκης, το Ηράκλειο και τα… σενάρια για Ολυμπιακό

Ο Μιχάλης Σηφάκης βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Κρήτη τις τελευταίες ημέρες, ετοιμάζεται να δώσει το παρών στον αγώνα του Παγκρήτιου, την ώρα που τα σενάρια από το λιμάνι του Πειραιά κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.
 

Ο διεθνής πορτιέρο συνεχίζει την αποθεραπεία στο εγχειρισμένο γόνατό του έχοντας κοντά του συγγενικά και φιλικά πρόσωπα, στο πιο δύσκολο διάστημα της καριέρας του.

Βρίσκεται στην Κρήτη και θα δώσει το παρών στον αγώνα της Κυριακής με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο, περιμένοντας κι αυτός την πρώτη νίκη της αγωνιστικής περιόδου.

Την ίδια ώρα, νέα μεταγραφικά σενάρια για το μέλλον του 27χρονου τερματοφύλακα βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα «Goal» φαβορί και νούμερο ένα εδώ και καιρό για την εστία του Ολυμπιακού είναι ο τερματοφύλακας του Άρη, Μιχάλης Σηφάκης, υπογραμμίζοντας ότι: «Ο σοβαρός τραυματισμός του τον πάει αρκετά πίσω και έτσι θεωρείται δύσκολο οι Πειραιώτες να κινηθούν για την απόκτησή του τον Ιανουάριο, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί τίποτα. Άλλωστε, αν και ο ίδιος το επιθυμεί, το deal θα μπορούσε άνετα να γίνει το ερχόμενο καλοκαίρι που ολοκληρώνεται και το συμβόλαιο του Κρητικού γκολκίπερ με τους κίτρινους».

Όλα αυτά υπό τη μορφή πληροφοριών και σεναρίων, χωρίς επίσημα να υπάρχει η παραμικρή αναφορά.

 

To Top