Ο Σκόουλς έγινε ιδιοκτήτης-προπονητής στη Σάλφορντ

Ο Πολ Σκόουλς, ο εκ των συνιδιοκτητών της Σάλφορντ που προέρχονται όλοι από την περίφημη «γενιά του ’92» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αναλαμβάνει πλέον χρέη και υπηρεσιακού τεχνικού μετά την απόλυση του προπονητή.

Επιστροφή στους πάγκους σε προσωρινή βάση για τον Πολ Σκόουλς, για χάρη της ομάδας που αποτελεί συνιδιοκτήτη. Ο παλαίμαχος θρύλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέχει εδώ και πέντε χρόνια το 60% της Σάλφορντ Σίτι, μαζί με τους υπόλοιπους της «γενιάς του ’92» (Μπέκαμ, Φιλ Νέβιλ, Γκάρι Νέβιλ, Γκιγκς, Μπατ) και πλέον αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού προπονητή, μετά την άμεση αποπομπή του Γκρέιαμ Αλεξάντερ.

Ο σύλλογος της League Two αποφάσισε να τερματίσει το συμβόλαιο του coach παρά το γεγονός ότι η ομάδα ξεκίνησε αήττητη στις πρώτες 5 αγωνιστικές και είχε φτάσει στο -1 από τις θέσεις των play-offs ανόδου. Έτσι, ο Σκόουλς βγήκε μπροστά για να καλύψει το κενό ως ότου βρεθεί μόνιμος αντικαταστάτης, καθώς διαθέτει προϋπηρεσία ως πρώτος τεχνικός, έχοντας περάσει την περασμένη σεζόν από την Όλνταμ.

To Top