Ο Σκόρδας θέλει να γίνει πρόεδρος και να “τρέξει” μόνος του το άρθρο 99!

ΣΚΟΡΔΑΣ

Κοινή γραμμή δεν υπάρχει, συσπείρωση από το διοικητικό συμβούλιο δεν προκύπτει και προς το παρόν διαφωνίες σε καίρια σημεία διαμορφώνουν το κλίμα μέσα στο διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνίας Μελών Άρη. Μέσα σε όλα προέκυψε σήμερα και το ότι ο Λάμπρος Σκόρδας θέλει να (ξανά)γίνει πρόεδρος, για να “τρέξει” το άρθρο 99!

Στην τοποθέτησή του ο Άρης Ναούμ, μέλος του διοικητικού συμβουλίου, τόνισε πως “ήρθε ο κ. Σκόρδας και ομολόγησε το πλάνο του για το άρθρο 99 το οποίο επεξεργάζεται εδώ και έξι μήνες. Εμείς μάθαμε τώρα, κάναμε επαφές, μιλήσαμε με δικηγόρους, δεν αποκλείσαμε κανένα τέτοιο ενδεχόμενο. Όταν ο κ. Σκόρδας έρχεται και λέει ότι “εγώ το 99 θα το τρέξω μόνο αν είμαι πρόεδρος στην ΠΑΕ”, αυτό το πράγμα δεν μπορεί να γίνει δεκτό. Αυτές είναι οι διαφωνίες, για να ξέρει ο κόσμος. Ούτε έχω πειστεί προσωπικά για το άρθρο 99. Όταν έρχεται στο πρώτο συμβούλιο και πει “εγώ θα τρέξω αυτό μόνο αν είμαι πρόεδρος, με ότι αυτό συνεπάγεται” έτσι δεν θα περάσει το άρθρο 99 τουλάχιστον από μένα. Δεν λέμε ότι δεν θα γίνει, ότι δεν θα το επεξεργαστούμε”.

Υπήρξαν αντεγγκλίσεις και διαφωνίες on air μεταξύ των μελών, απάντησε ο Σκόρδας και βρήκε “σύμμαχο” τον Νικήτα Ματθαίου για το άρθρο 99: “Πρέπει να λάβουμε υπ’ όψιν μας ότι οι άνθρωποι που έχουν την ευχέρεια να εμπλακούν για να σωθεί η ομάδα, θα πρέπει αυτόν που έχει προετοιμάσει, να τον στηρίξουμε. Το μονοπάτι είναι δύσκολο, οι συγκυρίες είναι δύσκολες. Από τη στιγμή που υπάρχει ένας άνθρωπος που έχει δουλέψει τόσο πολύ, απορώ αυτές οι διαφωνίες, γιατί σταματούν τις εξελίξεις που θα πρέπε να είχαμε κάνει από χθες; Δεν έχουμε άλλη λύση, ο χρόνος περνάει. Μη ξεχνάμε ότι μιλάμε για μια ομάδα σαν τον Άρη. Υπάρχει μια αντίδραση, μια διαφωνία που ίσως βγει σε καλό. Αλλά δεν βοηθάμε αυτή την εξέλιξη. Μένω έκπληκτος”.

Ο Παναγιώτης Ζουμπουρίδης πρόσθεσε (ορθώς) πως δεν είναι απαραίτητο να “τρέξει” το 99 ο Λάμπρος Σκόρδας με το δικό του πλάνο: “Το άρθρο 99 μπορεί να τρέξει και με άλλους νομικούς τρόπους, όπως και με άλλλα πρόσωπα”.

 

To Top