Προηγείται 1-0 η Εθνική Νέων στο ημίχρονο, απέκρουσε πέναλτι ο Διούδης!

Με γκολ του Μαυρουδή Μπουγαΐδη στο 38’, η Εθνική Νέων προηγείται της Αγγλίας με 1-0, στον ημιτελικό του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Εσθονίας. Απέκρουσε πέναλτι ο Σωκράτης Διούδης στο 45′, μόλις μπήκε στο παιχνίδι λόγω αποβολής του Καπίνο!

Σ’ ένα παιχνίδι που ξεκίνησε υπό καταρρακτώδη βροχή, στο προάστιο Λιλεκούλα του Ταλίν, η ομάδα του Κώστα Τσάνα κατάφερε να αποκτήσει σιγά – σιγά πρωταγωνιστικό ρόλο και άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Μπουγαΐδη στο 38’, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Στην αμέσως προηγούμενη φάση στο 37’, από την οποία προήλθε και το κόρνερ, ο Γιάννης Γιαννιώτας είχε εξαπολύσει σουτ, που ανάγκασε τον τερματοφύλακα Τζόνστον σε δύσκολη απόκρουση.

Ωστόσο, τα πάντα ήρθαν πάνω – κάτω στο 45′, όταν ο Αφόμπε βγήκε τετ α τετ με τον Στέφανο Καπίνο και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι στη βουτιά – απόκρουση του Έλληνα γκολκίπερ, παρότι δεν φάνηκε να υπάρχει παράβαση. Ταυτόχρονα, ο Καπίνο αποβλήθηκε και στο παιχνίδι πέρασε ο Σωκράτης Διούδης.

Στην πρώτη του επαφή, όμως, ο τρίτος εκπρόσωπος του Άρη στην Εθνική έδειξε την κλάση του και απέκρουσε εντυπωσιακά την εκτέλεση πέναλτι του Χολ, διατηρώντας το 1-0 ως σκορ ημιχρόνου!

Διαιτητής: Κεν Χάνσεν (Δανία)
Κίτρινη κάρτα: Θορπ
Κόκκινη κάρτα: Καπίνο

Οι συνθέσεις:

ΕΛΛΑΔΑ (Κώστας Τσάνας): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σταφυλίδης, Κουρμπέλης, Μπουγαΐδης, Φουρλάνος, Μπάλλας, Κατίδης, Γιαννιώτας, Λυκογιάννης, Διαμαντάκος (45′ Διούδης).
Στον πάγκο: Μαρινάκης, Ρουγκάλας, Μπούζας, Μπακασέτας, Μπουχαλάκης.
ΑΓΓΛΙΑ (Νόελ Μπλέικ): Τζόνστον, Ντάιερ, Ρόμπινσον, Κιν, Θορπ, Μπάρκλεϊ, Τσάλομπα, Μπεραχίνο, Χολ, Αφόμπε, Λάντστραμ.
Στον πάγκο: Ρίπλεϊ, Κόουντι, Κέιν, Ρέντμοντ, Θορν, Χόουπ, Γκάρμπατ.

To Top