Τα “δεν” του Στεφανίδη με βολές κατά Σκόρδα: “Απαράδεκτες οι δηλώσεις του, ο κόσμος θα αποφασίσει για Β΄ ή Γ΄ εθνική”

Ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη Πάνος Στεφανίδης συνέχισε τις ραδιοφωνικές δηλώσεις του (ενώ απέφυγε να εμφανιστεί δημόσια στην γιορτή των 100 χρόνων, πρόσφατα), εκφράζοντας για μια ακόμη φορά την αισιοδοξία του για την επόμενη μέρα, αν και στα όσα είπε, τα “δεν” κυριάρχησαν σε σχέση με τα όσα “πρέπει” να γίνουν.

Λίγες μέρες μετά τη συνάντηση που είχε με τον Αλέξη Κούγια στη Θεσσαλονίκη (Κυριακή βράδυ), εξαπέλυσε νέες βολές για τον Λάμπρο Σκόρδα, χαρακτηρίζοντας απαράδεκτη τη γραπτή δήλωσή του.

Τα όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

Για την επόμενη ημέρα μετά τον υποβιβασμό:  «Δεν μπορεί να πορευτεί ο Άρης χωρίς πλάνο. Προσπαθούμε να προσεγγίσουμε ανθρώπους που ενδιαφέρονται. Δεν ξέρουμε αυτή τη στιγμή τι ακριβώς θα γίνει με τις ομάδες και τις αδειοδοτήσεις, είναι ανοιχτό το άρθρο 99 και ακόμα τι θα γίνει με τα νούμερα στην Β’ εθνική. Πολλά θέματα είναι στον αέρα. Δεν ξέρουμε αν μπορούμε να αντέξουμε στην Β’ ή πόσα χρόνια θα πρέπει να παραμείνουμε στην Γ’. Όλα αυτά πρέπει να τα βάλουμε κάτω και να αποφασίσει ο κόσμος».

Για την κατάσταση στην ΠΑΕ και την στάση του Λάμπρου Σκόρδα: «Οι δηλώσεις του Σκόρδα είναι απαράδεκτες. Κάνει λες και η ομάδα είναι δικιά του. Επειδή έχει πρόβλημα με τα ακίνητά του; Ο ίδιος φταίει για την κατάσταση του. Πηγαίνει με προστασία της αστυνομίας στο γήπεδο. Θα πάμε σε νέα συνέλευση . Είχαμε επικοινωνία με την ΠΑΕ μέσω e-mail και μας στείλανε επιστολή για έγγραφη στήριξη. Αν δεν υπάρξει διοικητικό συμβούλιο της ΚΜΑ, όπως υποστηρίζει ο Σκόρδας, πως ταυτόχρονα ζητάει στήριξη από την ΚΜΑ».

Για τον Κούγια: «Δεν υπάρχει συμφωνία μαζί του και ούτε του ζητήθηκε να αναλάβει την ομάδα. Δεν είναι έτοιμος και δεν έχει υπάρξει καμία συμφωνία μαζί του. Ακόμα τα πράγματα είναι ρευστά. Αναφέρονται συνεχώς ονόματα τα οποία δεν τοποθετούνται. Εμείς δεν θέλουμε να παρουσιάσουμε κάτι το οποίο δεν είναι έτοιμο. Περιμένουμε κι εμείς τις εξελίξεις. Ο Κούγιας βγαίνει και μιλάει με μεγάλο ενθουσιασμό για την ομάδα, είμαστε κάθετα αντίθετοι στην πρακτική αυτή. Εμείς κοιτάμε να βρούμε μια λύση. Ο Άρης έχει διοικητικά όργανα και θεσμούς».

Για το ποιοι θα στηρίξουν τον σύλλογο: «Θα είναι άνθρωποι οι οποίοι θα ενδιαφέρονται να συνδράμουν στην επόμενη μέρα του Άρη. Δεν μας απασχολεί ποιος θα είναι πρόεδρος στην ΠΑΕ. Το πρόβλημα του Άρη είναι τα χρέη. Αυτό που θα θέλαμε είναι να έρθει ένας επενδυτής. Δυστυχώς τα βάρη είναι πολλά και έχουμε χάσει την αξιοπιστία μας. Είναι μεγάλο δέλεαρ και το “Βικελίδης” και το “Ρύσιο”, όμως υπάρχουν και μεγάλα προβλήματα. Δυστυχώς οι πιστωτές είναι πολλοί και τα νούμερα πολύ μεγάλα».

Για τις αποδοκιμασίες στην γιορτή για τα 100 χρόνια του συλλόγου, προς τα πρόσωπα του περιφερειάρχη, του δημάρχου, αλλά και για την απουσία των Ιωαννίδη και Γράντα: «Η γιορτή ήταν ανοιχτή προς όλους τους Αρειανούς. Ο Μπουτάρης δεν βρισκόταν εκεί μόνο ως δήμαρχος, αλλά και ως παράγοντας και χρηματοδότης της μεγάλης ομάδας μπάσκετ. Δεν έπρεπε να γίνει το συμβάν. Στάθηκε και όμορφα στην εκδήλωση και κατανοεί και ο ίδιος την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα. Έχουμε φτάσει στο σημείο να απαξιώνουμε τα πάντα. Μεγαλύτερη αιτία των δεινών της ομάδας είναι η ανικανότητα των δικών της ανθρώπων, μεταξύ αυτών συμπεριλαμβάνω και εμένα. Πρέπει να βάζουμε πάνω από όλα τον Άρη και να μην βγάζουμε προσωπικές εμπάθειες. Έχουμε γίνει παρατάξεις. Και οι δημοσιογράφοι δημιουργούν εντυπώσεις, όπως π.χ. ότι έφερα τον Κούγια στο αεροδρόμιο. Αυτά είναι απαράδεκτα, κάνουν ζημιά στην ομάδα. Ας σταματήσουμε το ξεκατίνιασμα»».

To Top