Το unfair του Αθηναίου και η ανάδειξη ενός μεγάλου προβλήματος

Υπήρξε ενα γεγονός την περασμένη βδομάδα σε προπόνηση του Άρη που αναδεικνύει ένα πρόβλημα, αλλά και ένα θέμα (αν)ηθικής τάξης από πλευράς του Γιάννη Αθηναίου.

Ο γκαρντ της Αρμάνι Μιλάνου είχε λαμβάνειν δύο δόσεις συμβολαίου την περασμένη βδομάδα, ενώ “έτρεχε” η διαδικασία από την πλευρά του εκπροσώπου του για να του βρει ομάδα στο εξωτερικό.

Ο Αθηναίου απείλησε να μην κατέβει να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, αν δεν πληρωνόταν τη μία δόση του συμβολαίου του. Κινητοποιήθηκαν άνθρωποι της οικογένειας του Άρη και τα χρήματα βρέθηκαν και δόθηκαν στον Αθηναίου, που έπαιξε κανονικά. Δύο μέρες μετά αποχώρησε από τον Άρη…

Ανέντιμο δεν είναι αυτό που έκανε. Ίσα – ίσα. Δεδουλευμένα χρήματα ήταν και έπρεπε να τα εισπράξει. Είναι, όμως, ανήθικο, να απειλεί ότι δεν θα κατέβει να αγωνιστεί, αν δεν πληρωθεί, να πληρώνεται και δύο μέρες μετά να παρατάει την ομάδα και να φεύγει.

Αυτή είναι η μία όψη του νομίσματος. Η άλλη αναδεικνύει το μεγάλο οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει στην ΚΑΕ Άρης, το οποίο γίνεται μεγαλύτερο ειδικά αν αναλογιστεί κανείς τις υποχρεώσεις της εταιρείας για το άρθρο 99 που έρχονται…

 

To Top