Ο Σλούκας δεν άγγιξε το πανό για τον Κεμάλ – Οι δηλώσεις του ίδιου και οι αντιδράσεις (video)

Η σημερινή μέρα αποτελεί εθνική εορτή για την Τουρκία, δεδομένου ότι τιμάται η μνήμη του Κεμάλ Ατατούρκ με αφορμή τη συμπλήρωση 81 ετών από τον θάνατό του.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Πριν από το παιχνίδι με την Μπεσίκτας, οι παίκτες της Φενέρμπαχτσε εισήλθαν στο παρκέ της Ulker Sports Arena, κρατώντας πανό που ήταν αφιερωμένο στον Κεμάλ Ατατούρκ, με τον Κώστα Σλούκα να είναι ο μοναδικός που δεν το άγγιξε.

Στο video που “ανέβασε” η τουρκική ομάδα από το τελετουργικό πριν από την έναρξη της προθέρμανσης, φαίνεται ότι ο διεθνής γκαρντ δεν αγγίζει το πανό στο οποίο αναφέρεται πως “θυμόμαστε με νοσταλγία και σεβασμό”.

Κάτω από την ανάρτηση στο Twitter, οι φίλοι της Φενέρ σχολιάζουν αρνητικά ως επί το πλείστον τη συγκεκριμένη κίνηση από το διεθνή γκαρντ, με αρκετούς να τονίζουν πως πρέπει να φύγει από την ομάδα.

Ο Έλληνας γκαρντ, μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Φενέρ, είπε σχετικά: «Έχω μεγάλο σεβασμό για τη χώρα και την ομάδα. Είμαι εδώ πέντε χρόνια. Σέβομαι τη χώρα και την ιστορία της. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, τίποτα δεν συνέβη ενσυνείδητα. Ήμουν απόλυτα συγκεντρωμένος στον αγώνα και δεν το συνειδητοποίησα εκείνη την στιγμή. Όλοι γνωρίζουν ποιος είμαι και πόσο έχω παλέψει γι’ αυτή την ομάδα.

Βρίσκομαι στην ομάδα και τη χώρα τα τελευταία πέντε χρόνια και παλεύω γι’ αυτές. Δεν ανέχομαι να πιστεύουν πως δεν έδειξα σεβασμό. Υπάρχει μία σημαντική ιστορία πίσω απ’ αυτή τη χώρα και τη γνωρίζω. Πάντα το σέβομαι αυτό. Ναι, είμαι Έλληνας, αλλά βρίσκομαι είμαι εδώ κάθε μέρα και παλεύω για τη Φενέρ, που εκπροσωπεί την Τουρκία».

Με τον πλέον σκληρό τρόπο ο Ερντέν σχολίασε το γεγονός ότι ο Σλούκας δεν άγγιξε το πανό για τον Κεμάλ Ατατούρκ.

Δείτε τι έγραψε στο twitter:

«Σλούκα, δεν θα τρως ψωμί σε αυτή τη χώρα χωρίς να σέβεσαι τον ιδρυτή μας! Θα δείχνεις σεβασμό στον πρόγονο μας, τον οποίο σέβονται σε όλο τον κόσμο»

To Top