Ο Σολτάνι (λέει ότι) θέλει να μείνει… Ο Άρης;

Ήρθε ως μια μεταγραφή που θα έδινε γκολ και ουσία στον Άρη. Στη θεωρία… Ο Καρίμ Σολτάνι είναι από τους ποδοσφαιριστές που συζητήθηκαν όσο λίγοι στη φετινή ομάδα. Η άφιξή του το περασμένο καλοκαίρι από τον Ηρακλή δημιούργησε προσδοκίες. Στην πράξη, όμως, αυτές δεν επιβεβαιώθηκαν…

Πάντως, σήμερα ο εκπρόσωπος του Γαλλοαλγερινού Ρίαν Καπαγιαννίδης έριξε στο τραπέζι την ιδέα ανανέωσης της συνεργασίας… «Ο Καρίμ είναι αθλητής ψυχολογίας. Επηρεάζεται πολύ εύκολα από καταστάσεις και αναλόγως κινείται και μέσα στο γήπεδο», είπε αρχικά στο σάιτ του συνδρομητικού καναλιού, συμπληρώνοντας ότι: «Φυσικό επακόλουθο, λοιπόν, ήταν να επηρεαστεί από την οικονομική κατάσταση που επικρατεί στον Άρη, αλλά και τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Ας μη ξεχνάμε την εμπειρία που είχε πέρυσι στον Ηρακλή. Παρ’ όλα αυτά, το τελευταίο διάστημα δείχνει να έχει ηρεμήσει και νομίζω αυτό φάνηκε και στο ‘Καραϊσκάκη’».

Ο εκπρόσωπος του Σολτάνι είπε επίσης: «Ο Καρίμ, έστω και σ’ αυτά τα έξι τελευταία παιχνίδια θέλει να δείξει ποιος πραγματικά είναι. Αγαπά την ομάδα, τη Θεσσαλονίκη και δεν θέλει να φύγει από την πόλη. Εδώ μεγαλώνει τρία παιδιά, πράγμα πολύ σημαντικό! Ναι, ο Καρίμ θέλει να μείνει στον Άρη και να προσφέρει. Βεβαίως, αυτό εξαρτάται από την ομάδα. Γύρω στο Πάσχα θα γνωρίζουμε περισσότερα. Επαναλαμβάνω πως προτεραιότητά του είναι ο Άρης».

Ο Άρης, πάντως, είναι πολύ νωρίς να ασχοληθεί από τώρα με θέματα όπως της ανανέωσης ή όχι της συνεργασίας με τον Σολτάνι. Ειδικά από τη στιγμή που έχει να κάνει με έναν παίκτη, ο οποίος διέψευσε τις προσδοκίες και η προσφορά του είναι δυσανάλογη της φασαρίας που έγινε στην απόκτησή του. Υπάρχει χρόνος. Τα συμβόλαια, άλλωστε, κερδίζονται στα γήπεδα… 

Ο μάνατζέρ του υπογράμμισε από την πλευρά του ότι: «Εφόσον δεν προχωρήσει με τον Άρη, θα κοιτάξουμε κάτι στο εξωτερικό, αλλά το κίνητρο να δώσει πράγματα που δεν κατάφερε να δώσει φέτος, είναι ισχυρό». 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top