Ο Σούλε θα… αναλάβει να φέρει εις πέρας την αποστολή που λέγεται Εμπαπέ

Η Ντόρτμουντ προετοιμάζεται να υποδεχθεί την Παρί Σεν Ζερμέν το βράδυ της Τετάρτης (13/12, 22.00) στο Champions League και δεδομένου ότι πρόκειται για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων, είναι και η τελευταία ευκαιρία για πρόκριση των πρωταθλητών Γαλλίας.

Η γερμανική ομάδα έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στην επόμενη φάση του θεσμού και δεν φαίνεται διατεθειμένη να… χαρισθεί στην Παρί ΣΖ. Προερχόμενη από δύο ήττες (σ.σ. 2-0 εκτός έδρας από την Στουτγκάρδη στο κύπελλο και 3-2 από την Λειψία εντός έδρας για την μπουντεσλίγκα), η Ντόρτμουντ διανύει περίοδο αγωνιστικής κάμψης. Κι ενόψει της αναμέτρησης με την Παρί ΣΖ, η προετοιμασία επικεντρώνεται στον παίκτη που θα καλύψει την δεξιά πτέρυγα της άμυνας και κατά συνέπεια θα κληθεί να περιορίσει τον Κιλιάν Εμπαπέ.

Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα «L’ Equipe», ο «εκλεκτός» του προπονητή της Ντόρτμουντ, Εντιν Τέρζιτς, είναι ο Νίκλας Σούλε, δεδομένου ότι ο Γιούλιαν Ράιερσον είναι τραυματίας και οι Τομά Μενιέ και Ματέου Μόρεϊ δεν βρίσκονται στον κατάλογο του Champions League. Παράλληλα, ο Μάριους Βολφ μόλις αποθεραπεύθηκε, ενώ ο Εμρέ Τσαν είναι τιμωρημένος.

To Top