ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πρόταση μομφής Άρη, ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ κατά Μαρινάκη για να πέσει από πρόεδρος της Super League

Ο κόμπος έφτασε στο χτένι με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Άρης, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ κατέθεσαν πρόταση μομφής κατά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακού για να τον… τελειώσουν από την προεδρία της Super League.

Με κοινή επιστολή που υπογράφουν οι Άρης, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ ζητούν επί της ουσίας να τελειώσει εδώ και τώρα από την προεδρία της Λίγκας ο Μαρινάκης καθώς προφανώς τον θεωρούν υπαίτιο για όλα τα τελευταία γεγονότα που εκθέτουν ομάδες που δεν ευθύνονται για τις αποφάσεις της κυβέρνησης.

Η πρόταση μομφής κατατέθηκε ήδη και θα συζητηθεί στο αυριανό Διοικητικό Συμβούλιο. Μάλιστα δεν είναι μόνο οι παραπάνω τέσσερις δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου που δεν θέλουν τον Βαγγέλη Μαρινάκη για πρόεδρος της Super League. Πληροφορίες αναφέρουν πως έχει υπάρξει ήδη απόλυτη πλειοψηφία από τις ΠΑΕ του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Η παραπάνω επιστολή είναι εξαιρετικής σημασίας διότι Άρης, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ βάζουν πάνω απ’ όλα το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου και το κοινό καλό όλων μιας και η απόφαση της κυβέρνησης για κλείσιμο των γηπέδων της Super League για δύο μήνες τις φέρνει αντιμέτωπες με σοβαρές οικονομικές ζημιές εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ!

To Top