ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Ο Σούντγκρεν έχει θέση στην Εθνική Σουηδίας κόντρα σε Ισπανία και Ελλάδα”!

Η αναγέννηση του Ντάνιελ Σούντγκρεν στο περσινό πρωτάθλημα που τον έφερε ως έναν από τους καλύτερους και πιο σταθερούς παίκτες του Άρη, απασχόλησε για μια ακόμη φορά τον Τύπο της Σουηδίας. Μάλιστα με αφορά τα προκριματικά παιχνίδια για το Παγκόσμιο κύπελλο και τις κλήσεις στην Εθνική υπάρχουν σημαντικές αναφορές για τον μπακ του Άρη.

Από τους ειδικούς αναλυτές στα θέματα της Εθνικής Σουηδίας Χάσε Μπάκε (είχε περάσει και ως… προπονητής του Παναθηναϊκού για δυο μήνες το 2006-07!), σχολιάζοντας τις κλήσεις που έγιναν για τα ματς με Ισπανία (2/9) και Ελλάδας (8/9), ενώ μεσολαβεί και το φιλικό με το Ουζμπεκιστάν (5/9) τόνισε μεταξύ άλλων ότι:

“Έχω ξεχωρίσει τον Ντάνιελ Σάντγκρεν που παίζει στον Άρη όπου έχει επιλεγεί ως ο καλύτερος δεξιός μπακ της λίγκας. Δεν ξέρω τι πίεση είχε στο ελληνικό πρωτάθλημα πάνω του, αλλά πιστεύω ότι μπορεί σίγουρα να ανταγωνιστεί τον Εμιλ Κραφτ και τον Ματίας Γιόχανσον. Ο Γιόχανσον έχει πολύ λίγα λεπτά παιχνιδιού στη Λέγκια της Βαρσοβίας και έτσι ο Σούντγκρεν ένιωθα ότι αποτελεί μια πολύ ενδιαφέρουσα εναλλακτική λύση για τα παιχνίδια κόντρα σε Ισπανία και Ελλάδα”.

To Top