ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλα στο “τραπέζι”! Αποφασίζουν Μάλμε και Μπρόρσον, ξεκαθαρίζει το θέμα του στόπερ για τον Άρη

Η ολοκλήρωση των αγώνων για την Μάλμε και η είσοδό της στους ομίλους του Τσάμπιονς λιγκ, αναμένεται πλέον να δρομολογήσει τις τελευταίες εξελίξεις για το θέμα της μεταγραφής του Φρατζ Μπρόρσον στον Άρη, που ήταν και παραμένει η πρώτη επιλογή για την θέση του δεύτερου στόπερ.

Η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει αρκετός χρόνος, ο Άρης ψάχτηκε και για άλλες περιπτώσεις, πιστεύει ότι μπορεί να έχει χάπι εντ η υπόθεση με τον Σουηδό και πλέον είναι σε στάση αναμονής.

Ο 26χρονος στόπερ καλείται να αποφασίσει για την “επόμενη μέρα” της καριέρας του. Θέλει να αλλάξει ποδοσφαιρικό περιβάλλον, έχει πειστεί ότι ο Άρης μπορεί να του δώσει το έναυσμα για μια σημαντική αλλαγή στην καριέρα του και όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν άμεσα.

Υπάρχουν πληροφορίες ότι η Μάλμε του ζήτησε να επεκταθεί το συμβόλαιο, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι στις προθέσεις του Μπρόρσον, ο οποίος θα αποφασίσει να πιέσει από την πλευρά του για να προχωρήσει μια συμφωνία με τον Άρη, είτε θα κάνει υπομονή άλλους τέσσερις μήνες, βιώνοντας την εμπειρία των ομίλων του Τσάμπιονς λιγκ, αν και στην ουσία δεν θα είναι στις δυο πρώτες βασικές επιλογές του προπονητή του.

Tην ίδια ώρα, η πλευρά του Άρη είναι διατεθειμένη να κάνει μια πρόταση αυξημένη σε σχέση με τα όσα είχαν ειπωθεί αρχικά για να αποσπάσει το “ναι” των Σουηδών.

Μέσα σε αυτό το κάδρο αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις τις επόμενες μέρες.

To Top