ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο ΣΠΑΚΕ τιμάει τον “θρύλο”, Νικο Γκάλη

Ο Σύνδεσμος Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών Αθλητών Ελλάδας με την συμβολή του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, στις 22 Μαΐου στο γήπεδο του Πανελληνίου, θα διοργανώσει έναν φιλανθρωπικό αγώνα για το «Δίκτυο για τα δικαιώματα του παιδιού» όπου και θα τιμηθεί ο Νίκος Γκάλης.

Η ανακοίνωση:

«Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Αθλητών Ελλάδος ΣΠΑΚΕ ανέκαθεν ευαισθητοποιημένος κοινωνικά, υποστηρίζει οργανισμού και φορείς που προάγουν πραγματικό κοινωνικό έργο. Με την αρωγή του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και μέσω αυτού του αγώνα με την συμμετοχή εμβληματικών μορφών της Ελληνικής Καλαθοσφαίρισης καθώς και Ολυμπιονικών από διάφορα αθλήματα, υποστηρίζουμε το έργο του “Δικτύου για τα παιδιά”.

Το Δίκτυο για τα Δικαιώματα του Παιδιού είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο, που ιδρύθηκε το 2004, με στόχο την ευαισθητοποίηση και παρέμβαση στα προβλήματα που αφορούν τα Δικαιώματα του Παιδιού. Έχει αναπτύξει πρωτοβουλίες και δράσεις σχετικά με την εφαρμογή της Διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού του ΟΗΕ στη χώρα μας, καθώς επίσης και για το σεβασμό της διαφορετικότητας και τις διακρίσεις. Τα μέλη του είναι εκπαιδευτικοί, γονείς, πανεπιστημιακοί, συγγραφείς, καλλιτέχνες και παιδιά, που δρουν εθελοντικά μέσα και έξω από τη σχολική κοινότητα, πραγματοποιούν έρευνες, καμπάνιες και προγράμματα.

Στην ανάπαυλα θα τιμηθεί ο Γκάλης για την προσφορά του στο άθλημα και τον αθλητισμό γενικότερα».

To Top