ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο στίβος του Άρη έκοψε την πίτα του – Πανέτοιμος στην… αφετηρία για νέες διακρίσεις! (photos)

Ο στίβος του Άρη έκοψε την πίτα του μέσα σε μια όμορφη κιτρινόμαυρη εκδήλωση και στέλνοντας το μήνυμα ότι είναι πανέτοιμος στην… αφετηρία για νέες διακρίσεις! 

Όπως ενημέρωσε ο Ερασιτέχνης Άρης:

“Tο πρωί της Κυριακής 5 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στο ARIS SPORTS CAFÉ του γηπέδου «Κλεάνθης Βικελίδης», μέσα σε ωραία ατμόσφαιρα , η γιορτή της κοπής της πίτας του τμήματος Στίβου του Συλλόγου μας.

Τη γιορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του ΑΡΗ, κ. Ιωάννης Ψηφίδης , βετεράνοι αθλητές του Στίβου του Συλλόγου μας, ο δημοσιογράφος κ. Δημήτρης Ταμπούρης , οι αθλητές – τριες, οι προπονητές καθώς και πλήθος γονέων και συγγενών των αθλητών του τμήματος .

Στην εκδήλωση το λόγο πήραν ο υπεύθυνος του τμήματος, κ. Ηλίας Κωνσταντινίδης, ο Πρόεδρος, κ. Ιωάννης Ψηφίδης και ο επί τριάντα έξι χρόνια προπονητής του ΑΡΗ, κ. Γεώργιος Καζακαντώνης.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών-τριών που κατέλαβαν θέσεις στην εξάδα στους τελικούς Πανελληνίων Πρωταθλημάτων καθώς και η βράβευση του προπονητή Γιώργου Καζακαντώνη για την πολυετή προσφορά του στο τμήμα.

Ακολούθησε η κοπή της πίτας και η εκδήλωση έληξε με ανταλλαγή απόψεων για θέματα Στίβου μεταξύ των παρευρισκομένων.

To Top