Ο Στίματς πήγε τον γιο του να δει τον Σίμανιτς: “‘Ενας ήρωας που άφησε κομμάτι του εαυτού του στο παρκέ για τη Σερβία”

Επίσκεψη από τον Βλάντιμιρ Στίματς και τον γιο του δέχθηκε ο Μπόρισα Σίμανιτς, ο οποίος αναρρώνει στο σπίτι του, έπειτα από την απώλεια του ενός νεφρού του, λόγω μίας αγκωνιάς που δέχθηκε στη διάρκεια της αναμέτρησης της Σερβίας με το Νότιο Σουδάν στο MundoBasket 2023.

Ο 36χρονος σέντερ έκανε μάλιστα μία όμορφη ανάρτηση στο Twitter, γράφοντας μερικά πολύ κολακευτικά λόγια για τον άτυχο 25χρονο φόργουορντ της Σαραγόσα: “Σήμερα ο Βούκαν και εγώ πήγαμε στο σπίτι του Μπόρισα για να του ευχηθούμε κάθε τύχη στην ανάρρωσή του. Ο Μπόρισα ενσαρκώνει τον πατριωτισμό και αποτελεί παράδειγμα για πολλούς, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού μου.

Ήθελα ο Βούκαν να γνωρίσει έναν ήρωα, που άφησε ένα κομμάτι του εαυτού του στο παρκέ για τη Σερβία και τους ανθρώπους του, προκειμένου να τους κάνει χαρούμενους και περήφανους. Ο Βούκαν πρέπει να μάθει από το παράδειγμα του Μπόρισα πώς να πολεμάει για τους ανθρώπους και τη χώρα του. Θέλω το παιδί μου να το μάθει και να το καλλιεργήσει αυτό από μικρή ηλικία, γιατί όπως λένε ‘στη βράση κολλάει το σίδερο’.

Επαναλαμβάνω και ελπίζω ότι η ομοσπονδία και το κράτος θα ξέρουν να το εκτιμήσουν αυτό. Δεν πρέπει ποτέ να ξεχάσουμε τον Μπόρισα”.

To Top