ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Σταμπουλίδης για τον Άρη, τον Ερέρα, τον Καρυπίδη και τον… Αριστοτέλη!

Ο Χάρης Σταμπουλίδης αναφέρθηκε στη μοναδική εμπειρία που βιώνει στον Άρη, στον Πάκο Ερέρα, τους συμπαίκτες του, τον Θόδωρο Καρυπίδη αλλά και στον… Αριστοτέλη!

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής, ο οποίος χρειάστηκε να αφήσει στην άκρη τις πανεπιστημιακές σπουδές του στο Columbia University της Νέας Υόρκης, για να προπονείται με τον Άρη παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα «neoskosmos»:

«Αυτό που ζω είναι πολύ όμορφο. Είναι μεγάλη τιμή να είμαι μέλος μιας ομάδας με την ιστορία και το πάθος του Άρη. Καθημερινά αντιλαμβάνομαι το μεγαλείο του συλλόγου και σε επίπεδο οπαδών αφού μας δίνουν τρομερή ενέργεια και υποστήριξη».

Ο Σταμπουλίδης περιέγραψε τη ζωή του στον Άρη, αρχίζοντας από το στάδιο της προετοιμασίας. «Η πρώτη εβδομάδα ήταν δύσκολη αφού περιλάμβανε διπλές προπονήσεις και πολύ δουλειά στο γυμναστήριο. Το επίπεδο του ποδοσφαίρου είναι υψηλό και θα έλεγα ότι ο ρυθμός είναι πιο έντονος συγκριτικά με τις παλιότερες εμπειρίες μου. Οφείλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου γιατί με βοήθησαν ώστε να νιώθω άνετα στην ομάδα.

Οι προπονητικές εγκαταστάσεις είναι υψηλού επιπέδου χάρη στον πρόεδρο της ομάδας, τον κ. Θόδωρο Καρυπίδη. Αναφέρομαι και σαν ατομικά προγράμματα για την πρόληψη ή αντιμετώπιση τραυματισμών τα οποία σε βοηθούν για να προετοιμάσεις τον εαυτό σου αλλά και να αναπτυχθείς σε όλα τα επίπεδα».

Αναφερόμενος στον Πάκο Ερέρα αλλά και στους συμπαίκτες του, σημείωσε. «Ο Πάκο Ερέρα είναι σπουδαίος και έμπειρος προπονητής. Του αρέσει να επενδύει σε κάθε παίκτη κι έχει τον τρόπο του για να εισπράττει το μάξιμουμ από τον καθένα. Η προετοιμασία στην Ολλανδία ήταν μια σπουδαία ευκαιρία για μένα.

Η ομάδα διαθέτει  αδιαμφισβήτητη η ποιότητα με την παρουσία παλιών αλλά και νυν διεθνών παικτών όπως και των Αργεντίνων, Κολάσο, Μαρτίνες. Μαθαίνω πολλά από πιο έμπειρους παίκτες όπως είναι ο Μίτζεν Μπάσα ή ο Γιώργος Δεληζήσης. Γενικά έχω φοβερούς συμπαίκτες και θα έλεγα ότι το περιβάλλον είναι πολιτισμικό, ανάλογο με αυτό που έζησα στη Νέα Υόρκη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι έχουμε πρόβλημα επικοινωνίας».

Ο Σταμπουλίδης αναφέρθηκε και στο πάθος του στον Αριστοτέλη, τονίζοντας ότι «στα τελευταία τρία χρόνια σπούδασα φιλοσοφία και λογοτεχνία. Έχω πάθος με τον Αριστοτέλη. Σε περιόδους πειθαρχίας αναφέρεται στο ανθρώπινο σώμα και στην ικανότητά προσαρμογή του στην εκπαίδευση αλλά και στο πώς μπορεί να επιτευχθεί η αριστεία. Ένα από τα αγαπημένα μου αποσπάσματα του Αριστοτέλη είναι «η αριστεία δεν είναι πράξη, είναι συνήθεια».

To Top