Χέιγουορντ: «Ετοιμος 100% για τη νέα σεζόν»

Ο Γκόρντον Χέιγουορντ δήλωσε πως είναι 100% έτοιμος για τη νέα σεζόν, έχοντας ξεπεράσει πλέον τον τραυματισμό, που τον έθεσε νοκ – άουτ πέρσι.

Κλείνει επιτέλους η πολύμηνη περιπέτεια του Γκόρντον Χέιγουορντ, ο σοκαριστικός τραυματισμός του οποίου επεσκίασε την αγωνιστική δράση στην πρεμιέρα του NBA, ακριβώς πριν από ένα χρόνο. Ο 28χρονος φόργουορντ των Σέλτικς, ο οποίος υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι τετραετές συμβόλαιο με την ομάδα της Βοστόνης αντί 128 εκατ. δολαρίων, είχε κάνει το επίσημο ντεμπούτο του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Καβαλίερς.

Στο ματς εκείνο είχε χάσει την ισορροπία του μετά από μία εναέρια διεκδίκηση της μπάλας με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς μόλις στο πέμπτο λεπτό του αγώνα και προσγειώθηκε πολύ άτσαλα στο παρκέ, καταπλακώνοντας με το σώμα του τον αριστερό του αστράγαλο. Η άρθρωση διαλύθηκε, ενώ ο Χέιγουορντ υπέστη και κάταγμα στην περόνη.

Υποβλήθηκε σε εγχείριση για να διορθώσει την μεγάλη ζημιά, με τον έμπειρο φόργουορντ να χάνει όλη τη σεζόν. Ο Χέιγουορντ επέστρεψε στις προπονήσεις τον περασμένο μήνα και είναι απόλυτα έτοιμος για τη νέα σεζόν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού: «Θα έλεγα πως είμαι 100% έτοιμος. Υπάρχουν πράγματα που θα πάρουν χρόνο, αλλά περιμένω την έναρξη της σεζόν για να παίξω».

To Top