ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο στόχος για εισροή τουλάχιστον 200.000 ευρώ και η κυκλοφορία των διαρκείας για στήριξη στην ομάδα

Μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου σημειώθηκε η ανάγκη για τουλάχιστον 200.000 ευρώ από εξωδιοικητικούς παράγοντες, ενώ έγινε αναφορά και στα εισιτήρια διαρκείας, τα οποία θα κυκλοφορήσουν ανεξάρτητα από το αν θα επιτραπεί κόσμος στα γήπεδα στο ξεκίνημα της νέας σεζόν.

«Έχουμε μιλήσει με κάποιους Αρειανούς παράγοντες, που πάντα στήριζαν. Πέρσι είχαν βάλει οι συγκεκριμένοι περίπου 200.000 ευρώ, αλλά δεν φτάνουν. Χρειάζονται κι άλλα χρήματα πέρα από αυτούς τους ανθρώπους. Στοχεύουμε για το ίδιο ποσό, ίσως και για λίγο παραπάνω. Οι ανάγκες είναι μεγάλες, τις έχουμε εξηγήσει, γι’ αυτό μέσα σε όλες τις δράσεις, υπάρχει και η πολυμετοχικότητα» είπε ο Λευτέρης Αρβανίτης, ενώ για τα διαρκείας υπογράμμισε:

«Έχουμε στο μυαλό μας να ανακοινώσουμε τα εισιτήρια διαρκείας. Μίλησα με το υπουργείο για το αν θα ξεκινήσουμε με ή χωρίς κόσμο, αλλά ότι και να πούμε σήμερα μπορεί αύριο να αλλάξει. Τα διαρκείας θα τα ανακοινώσουμε έστω και με τη μορφή στήριξης της ομάδας, μπορεί να το συνδέσουμε και με το ARIS TV. Αυτό που λέμε, ειδικά για τα διαρκείας, είναι βασικό έσοδο των ομάδων. Το να ζητά μια διοίκηση από τον κόσμο διαρκείας είναι φυσιολογικό, γιατί υπάρχει ένα προϊόν».

To Top