ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Τηλεδιάσκεψη με τη FIBA για λύση στο θέμα των ban

Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει τηλεδιάσκεψη μεταξύ των ανθρώπων του Άρη και της FIBA για το θέμα των ban, όπως ειπώθηκε στη συνέντευξη Τύπου του ΑΣ.

Οι «κιτρινόμαυροι» προσπαθούν να πείσουν τη FIBA να τους επιτραπεί να κάνουν τουλάχιστον μεταγραφές με παίκτες που έχουν την «κάρτα ελευθέρας» τους στην Ελλάδα και να δοθεί παράταση ενός χρόνο για τον διακανονισμό των 8 ban.

“Υπάρχει καλή ψυχολογία και σε μας και στη FIBA γιατί ξέρουν ότι το έχουμε ξανακάνει. Εντός της βδομάδας θα έχουμε μια τηλεδιάσεκψη με τη τη FIBA για να δούμε πώς μπορούμε να φτάουμ σε μια λύση, μιλάμε και με την ΕΟΚ” ανέφερε αρχικά ο Λευτέρης Αρβανίτης.

Συμπληρώνοντας είπε: “Η FIBA θα πρεπει να αποδείξει ότι δεν ειναι μαγαζάκι μανατζαραίων και δικηγόρων και θα αφήσουν τον Άρη να κάνει διακανονισμούς και να πληρώνει. Για να πάρεις χρήματα, πρέπει να τον αφήσεις να δουλεύει και να παράγει. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι πιστωτές. Η FIBA θα πρέπει να αποδείξει κάποια πράγματα και να μη λειτουργεί με διαφορετικά μέτρα και σταθμά”.

To Top