ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Σφαιρόπουλος φωτογραφήθηκε συγκινημένος με το πανό: “Όλη η Ελλάδα συντετριμμένη για τον οπαδό του Άρη Άλκη” (video-photo)

Η τραγωδία της δολοφονίας του Άλκη Καμπανού έχει προκαλέσει ρίγη συγκίνησης όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά κι εκτός των συνόρων. Μετά τους οπαδούς της Σεντ Ετιέν, της Ντόρτμουντ ήρθαν χθες οι οπαδοί της ιστορικής Μακάμπι Τελ Αβίβ να συγκλονίσουν!

Όπως σημειώσαμε από χθες στο κατάμεστο πάλαι ποτέ “Γιαντ Ελιάου” (είχε ανακοινωθεί από προχθές sold out) στον αγώνα της Euroleague με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας από την καρδιά των οπαδών της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου σηκώθηκε ένα πανό που προκάλεσε ανατριχίλα. “Είμαστε και εμείς Άρης! Καλό ταξίδι Άλκη” όπως αναφέρει με αποτέλεσμα να προκληθεί “σεισμός” χειροκροτημάτων.

Παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ και έχοντας για ηγέτη τον ασταμάτητο Ουίλμπεκιν η Μακάμπι εεπικράτησε 84-75 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας του Δημήτρη Ιτούδη και μετά το τέλος του αγώνα ο Θεσσαλονικιός προπονητής της Ισραηλινής ομάδας δεν άφησε την κίνηση αυτή ασχολίαστη. Μιλώντας μετά το παιχνίδι αφού ευχαρίστησε τους οπαδούς της Μακάμπι για τη σημαντική τους βοήθεια, ενώ παράλληλα υπογράμμισε συγκινημένος: “θέλω να τους ευχαριστήσω και για τη στάση τους που έδειξαν με το μήνυμα (σ.σ. στο πανό) στη μνήμη του οπαδού του Άρη Άλκη, όλη η Ελλάδα είναι συντετριμμένη για το πώς έχασε τη ζωή του από τους χούλιγκανς. Έδειξαν πόσο μεγάλη καρδιά έχουν”.

Mάλιστα μετά το τέλος του αγώνα φωτογραφήθηκε συγκινημένος με το πανό!

Δείτε εδώ τη φωτογραφία με το πανό και τις δηλώσεις του:

To Top