Ο Τάισον ήθελε να δείρει τον Τζόρνταν για μια γυναίκα!

Η Ρόμπιν Γκίβενς, ηθοποιός με αμέτρητες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές, παραλίγο να οδηγήσει τους Μάικ Τάισον και Μάικλ Τζόρνταν στο… ξύλο!

Ο εκκεντρικός πυγμάχος, παντρεμένος με την Αμερικανίδα σταρ, επιτέθηκε φραστικά στον άσο των Μπουλς, ο οποίος είχε παλιότερα σχέση με την Γκίβενς!

Το απίστευτο περιστατικό αποκάλυψε ο μάνατζερ του Μάικ Τάισον, Ρόρι Χόλογουεϊ, ο οποίος προχώρησε στην έκδοση του βιβλίου «Taming the Beast: The Untold Story of Mike Tyson» (μετ. Δαμάζοντας το Θηρίο: Η Ανέκδοτη Ιστορία του Μάικ Τάισον).

Η εφημερίδα New York Post δημοσίευσε ένα απόσπασμα από το βιβλίο στο οποίο περιγράφει το περιστατικό, που έλαβε χώρα πριν από 27 χρόνια σε ένα εστιατόριο, όπου βρέθηκαν μαζί οι δύο κορυφαίοι αθλητές του μποξ και του μπάσκετ εκείνη την εποχή.

«Ο Μάικ Τάισον καθόταν εκεί με το ποτό του, ένα Λονγκ Άιλαντ και όταν πίνει, βγαίνουν τα πραγματικά αισθήματά του. Λέω στον σερβιτόρο να νερώσει τα ποτά του γιατί έβλεπα που πήγαινε το πράγμα. Ο Μάικ κοιτάζει επίμονα το τραπέζι του Μάικλ Τζόρνταν. Και του λέει ‘Ε, φίλε, νομίζεις ότι είμαι ηλίθιος; Γνωρίζω ότι γ@@@@ με την σκύλα μου’.

Ο Τζόρνταν μοιάζει σαν να είδε φάντασμα. ‘Γνωρίζω ότι το κάνατε. Μπορείς να μου πεις’ συνεχίζει ο Μάικ. Θα γινόταν… τσίρκο. Ο Ντον Κινγκ προσπαθεί να αλλάξει θέμα. Εγώ και ο Τζον λέμε στον Μάικ να ηρεμήσει. Ο Μάικ όμως, λέει σε όλους πως θα κλωτσήσει τον Τζόρνταν στον πισινό. Ο Τζόρνταν, ντυμένος κομψά όπως πάντα, δεν μπορούσε να φύγει γρήγορα από εκεί. Ο Τζόρνταν είναι φανερό ότι θέλει να σηκωθεί και να τρέξει. Δεν θέλει να συμμετάσχει σε αυτό».

Ευτυχώς, ο Τάισον δεν έκανε πράξη τις απειλές του και ο Τζόρνταν αποχώρησε από το εστιατόριο χωρίς να δώσει την παραμικρή συνέχεια. Γκίβενς και Τάισον χώρισαν το 1988, με την Γκίβενς να κατηγορεί τον διάσημο πυγμάχο για συζυγική βία, ενώ η ίδια λέγεται πως είχε εξωσυζυγικές σχέσεις με τον Μπραντ Πιτ!

sentragoal.gr

To Top