Στο… «κτήνος» η φανέλα του Τζέραρντ

Το ‘πε και το ‘κανε ο Αντεμπάγιο Ακινφένουα καθώς, μετά το παιχνίδι της Γουίμπλεντον με τη Λίβερπουλ για το FA Cup, πήρε τη φανέλα του αρχηγού των «κόκκινων» Στίβεν Τζέραρντ υπογεγραμμένη!

Τη φανέλα του αρχηγού της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ, πήρε ο Αντεμπάγιο Ακινφένουα μετά τη λήξη του παιχνιδιού της Γουίμπλεντον με τη Λίβερπουλ (1-2) στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του FA Cup .

Ο… εύσωμος επιθετικός (108 κιλά), γνωστός και ως «κτήνος», είχε προειδοποιήσει τους συμπαίκτες του πριν από το ματς να μην τολμήσει να πλησιάσει κανείς τον Τζέραρντ για να ζητήσει τη φανέλα του καθώς την ήθελε ο ίδιος.

«Θέλω τη φανέλα του Τζέραρντ. Έχω πει στους συμπαίκτες μου πως όποιος με προλάβει και μου την πάρει, θα έχει πρόβλημα μετά… Θέλω να πάρω τη φανέλα του, καθώς θα είναι η τελευταία του χρονιά στη Λίβερπουλ», τους είπε ο Ακινφένουα και επειδή δεν είναι και εύκολο να τα βάλεις μαζί του, οι ποδοσφαιριστές της Γουίμπλετον του έκαναν τη χάρη και τον άφησαν να την πάρει ο ίδιος!

Μάλιστα, το «κτήνος», ζήτησε από τον αρχηγό των «κόκκινων» να του υπογράψει τη φανέλα, καθώς είναι μεγάλος φαν τόσο της Λίβερπουλ όσο και του Τζέραρντ.

πηγή: sportfm.gr

To Top