Ο Οικονόμου επικεφαλής του κολυμβητικού τμήματος, στο πλευρό του και ο Δεσύπρης!

Ο Ερασιτέχνης Άρης επιχειρεί να γυρίσει μία νέα σελίδα σε όλα τα τμήματά του και σε όλα τα επίπεδα. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, οι «κίτρινοι» θέλησαν να δώσουν μια νέα πνοή στο κολυμβητικό τμήμα, το οποίο, είναι αλήθεια, πως τα τελευταία χρόνια δεν διάγει και τις καλύτερές του ημέρες.

Άλλωστε, οι πρόσφατες αποχωρήσεις των Άρη Γρηγοριάδη και Μαρίας Μιχαλάκα, δύο αθλητών-συμβόλων της «κιτρινόμαυρης» κολύμβησης, έπληξαν το κύρος της και συνεπώς αναζητείται μία… επανεκκίνηση.

Για το λόγο αυτό, στο διοικητικό συμβούλιο της Δευτέρας τέθηκε επί τάπητος και συζητήθηκε εκτενώς το συγκεκριμένο θέμα, με τα μέλη του Ερασιτέχνη Άρη να τοποθετούν σε ρόλο επικεφαλής του κολυμβητικού τμήματος τον Τάσο Οικονόμου, ο οποίος σε συνεργασία με μία ομάδα Αρειανών επιχειρηματιών, θα προσπαθήσουν να φέρουν το τμήμα και πάλι ψηλά. Μέσα στην ομάδα αυτή θα είναι και ο Τάσος Δεσύπρης, ο οποίος επρόκειτο να είναι αρχικά ο επικεφαλής της προσπάθειας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Α.Σ. Άρης: «Ο Πρόεδρος και το ΔΣ του Αθλητικού Συλλόγου ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ με ιδιαίτερη τιμή για την εθελοντική διάθεση για προσφορά ομάδας Αρειανών επιχειρηματιών αποδέχτηκαν την πρόταση τους για ανάληψη του κολυμβητικού τμήματος εκ μέρους αντιπροσωπείας αυτών και πιστεύει πως μέσα από την αγαστή συνεργασία μας θα έρθουν καλύτερες μέρες για το συγκεκριμένο τμήμα του Συλλόγου.

Νέος υπεύθυνος του κολυμβητικού τμήματος τοποθετείται ο εκπρόσωπος του Α.Σ. Τάσος Οικονόμου και αναπληρωτής αυτού ο Μίλτος Ζορπίδης. Τους ανωτέρω πλαισιώνουν ο Τάσος Αναστασιάδης, η Ελένη Γρηγοράκη και ο Τάσος Δεσύπρης.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο νέο αυτό εγχείρημα».

To Top