Στους… ρυθμούς του Harlem Shake το «κιτρινόμαυρο» μπέιζμπολ, που «βλέπει» 3η θέση! (video)

Πάλεψε αλλά δεν κατάφερε τελικά η ομάδα του Άρη να κάνει την υπέρβαση και να προκριθεί αυτή στους τελικούς του Πρωταθλήματος, καθώς ηττήθηκε στον πέμπτο και τελευταίο ημιτελικό αγώνα από τους Leaders Βουλιαγμένης το σαββατοκύριακο, που μας πέρασε, και έτσι θα έχει τη δυνατότητα να διεκδικήσει την 3η θέση στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Σπάρτακο Γλυφάδας.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι «κίτρινοι» γνώρισαν την ήττα με 6-12 από τους Leaders Βουλιαγμέμης, σ΄ ένα δυνατό παιχνίδι, όπου οι Αθηναίοι πήραν μια μεγάλη διαφορά στην 4η και στην 6η περίοδο, που τους επέτρεψαν να προηγηθούν γρήγορα με 11-2, βάζοντας τις βάσεις για την επικράτησή τους.

Πάντως, όπως υποστηρίζει το τμήμα μπέιζμπολ του Α.Σ. Άρης: «Μεγάλος αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο διαιτητής, ο οποίος αδίκησε τρεις φορές σε κρίσιμα σημεία την ομάδα μας, στα οποία δύο παρ΄όλο που η αντίπαλη ομάδα παραδέχτηκε (προς τιμής της) το λάθος του διαιτητή, η απόφαση δεν άλλαξε με φυσικό επακόλουθο να υπάρχει γκρίνια και να χαθεί η συγκέντρωση από τους παίκτες του Άρη για το υπόλοιπο του αγώνα. Φυσικά το παιχνίδι δεν χάθηκε εκεί αλλά είναι άξιο αναφοράς μιας και το παιχνίδι κρεμόταν σε μία κλωστή λόγω της μεγάλης βαρύτητας που είχε».

Τώρα ο Άρης θα παίξει στον τελικό της παρηγοριάς για την 3η θέση, προσπαθώντας να κλείσει την χρονιά του χαμογελαστά.

Πάντως, οι «κίτρινοι» απέδειξαν ότι είναι ομάδα (και παρέα) εντός και εκτός γηπέδων, και παρά την ήττα τους, βρήκαν το κέφι τους στην επιστροφή από το γήπεδο του Ελληνικού προς τη Θεσσαλονίκη και σε μία στάση της χώρεσε σύσσωμο το τμήμα το γνωστό σε όλους THE HARLEM SHAKE, το οποίο σας παραθέτουμε.

To Top