Ο Τάτος έρχεται και φέρνει δύο στοιχεία που λείπουν: Ανάπτυξη και δημιουργία

Γεννημένος στις 11 Μαϊου 1989 ο Ανδρέας Τάτος έρχεται στον Άρη για να τον βοηθήσει σε μια παράμετρο του παιχνιδιού που οι κίτρινοι “πονούν” από την αρχή της περιόδου. Την ανάπτυξη και την δημιουργία.

Αν υπάρχει κάτι που… προβληματίζει για την παρουσία του Τάτου είναι το γεγονός ότι φέτος στον Ολυμπιακό δεν πήρε λεπτά συμμετοχής. Έναν αγώνα έπαιξε φέτος και αυτός ήταν στο “Κλεάνθης Βικελίδης” κόντρα στον Άρη, για 68 λεπτά! Θα χρειαστεί λίγο χρόνο για να βρει έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό, είναι όμως βέβαιο ότι ο Άρης αποκτά έναν παίκτη που έχει μεγάλη ανάγκη, σαφώς μεγαλύτερη από τους άλλους δύο παίκτες που αποκτήθηκαν δανεικοί από τον Ολυμπιακό, κυρίως λόγω της θέσης του.

Ο Τάτος είναι το κλασικό “8αρι” στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Καλός στα ανασταλτικά του καθήκοντα, ικανότατος να φτιάχνει παιχνίδι, να δημιουργεί φάσεις για τους συμπαίκτες του. Η παρουσία του στην ενδεκάδα δεν αποκλείεται να διαφοροποιήσει και το αγωνιστικό σύστημα που ακολουθεί ο Αλκαράθ, μετατρέποντας το 4-4-2 σε μια πιο ρεαλιστική και αποδοτική διάταξη πάνω στο χορτάρι. Αυτό, βέβαια, θα φανεί στην πράξη.

Επιπροσθέτως δεν πρέπει κανείς να λησμονήσει πως αν και 23 ετών έρχεται στον Άρη έχοντας περισσότερα από 5.000 λεπτά στα γήπεδα της Σουπερλίγκας, αγωνιζόμενος σε 70 ματς.

Είναι παίκτης μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις του κέντρου, τουλάχιστον αυτό έκανε στα τρία χρόνια του στον Ατρόμητο, με τον οποίο έφτασε δύο φορές στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας.

 

To Top