Ο Τάτος στις δέκα καλύτερες μεταγραφές

Η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε.Φέτος το μεταγραφικό παζάρι ήταν αρκετά φτωχό. Αρκετές ομάδες δεν πήραν αδειοδότηση, οπότε είχαν περιορισμό στην ενίσχυση τους, πολλές είτε δεν είχαν καθόλου χρήματα, είτε είχαν ελάχιστα και κάποιες άλλες χτύπησαν είτε λαχείο, είτε το… κεφάλι τους.

Γράψε GALIS και στείλε στο 54911 για να βρεθείς στην γιορτή του Νίκου Γκάλη

Το sport24.gr έκανε τον απολογισμό των μεταγραφών και διάλεξε τους δέκα καλύτερους και χειρότερους παίκτες που ήρθαν καλοκαίρι και χειμώνα. Στο νούμερο πέντε των καλύτερων μεταγραφών κατέταξε τον Ανδρέα Τάτο αναφέροντας πως “Στον Ολυμπιακό δεν τον είδαμε αρκετά είναι η αλήθεια ενώ το ξεκίνημα του στον Άρη ήταν νωθρό. Μόλις άρχισαν τα δύσκολα όμως ο 25άχρονος άσος βγήκε μπροστά και με πέντε γκολ και τρεις ασίστ βοήθησε τους κίτρινους να παραμείνουν στην Superleague. Χωρίς αμφιβολία η μεταγραφή του έκρινε σε μεγάλο βαθμό της πορεία του Άρη”.

Στην ίδια κατηγορία φιγουράρουν τα ονόματα δυο ακόμη παικτών του Άρη του Χρήστου Αραβίδη που έπαιξε στον Πανιώνιο και του Σανκαρέ, ο οποίος αγωνίζεται στον Αστέρα Τρίπολης.

To Top