Ο ταλαντούχος Φατί και ένα DNB που «πληρώνει»

Η «φούρια ρόχα» δοκιμάζεται στην Ιορδανία και ο νεαρός Φατί θα πάρει πολλές ενέργειες, καθώς ο Λουίς Ενρίκε θα κάνει ροτέισον και δοκιμές ενόψει της έναρξης του Μουντιάλ. Η Σλοβενία είναι σε θέση να εκμεταλλευτεί περίεργο κλίμα και τις απουσίες της Ρουμανίας. Με ειδικό στοίχημα στο μπάσκετ και συγκεκριμένα την Ευρωλίγκα.

 

Σε λίγες μέρες γίνεται και η σέντρα στο Μουντιαλ 2022 με αποτέλεσμα το ενδιαφέρον να μετατοπίζεται από τα εθνικά πρωτάθλημα στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

 

  1. Ιορδανία – Ισπανία (18:00)

 

Στο Αμάν, η Ιορδανία περιμένει την Ισπανία. Η γηπεδούχος δεν είναι ομάδα με υψηλές περγαμηνές, εξ ου και δεν βρίσκεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Θα προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται για το Κύπελλο Ασίας, εκεί όπου έφτασε έως την τελική φάση. Η Ισπανία έχει το μυαλό της στο Μουντιάλ (πρεμιέρα με Κόστα Ρίκα), οπότε θα προσπαθήσει να αποφύγει τις απώλειες από το σημερινό ματς. Το ρόστερ είναι γεμάτο, αν και υπάρχει ένα υποτιθέμενο κενό στην επίθεση. Δεν χωράει αμφισβήτηση για το ποιος είναι το φαβορί, ωστόσο οι αποδόσεις είναι «τοκογλυφικές». Ψάχνουμε ειδικό στοίχημα και συγκεκριμένα να σκοράρει ο Φατί στο 1.80.

 

  1. Ρουμανία – Σλοβενία (18:30)

 

Στο Κλουζ, η Ρουμανία αντιμετωπίζει τη Σλοβενία. Η ομάδα του Έντουαρντ Ιορντανέσκου δεν βρίσκεται στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, ενώ κακή ήταν και η πορεία της στο Nations League. Εκεί υποβιβάστηκε στην Γ’ κατηγορία. Αυτά όλα έφεραν γκρίνια στις τάξεις της. Κόπηκαν τρεις χρήσιμοι παίκτες από την αποστολή (Τανάσε, Άλιμπεκ, Μπάνκου). Η Σλοβενία συνεχίζει με τον Ματίας Κεκ στην άκρη του πάγκου και σαφώς θα προετοιμαστεί για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που ξεκινούν τον ερχόμενο Μάρτιο. Χωρίς ήττα για 4 συνεχόμενα ματς, μπορεί φυσικά να διευρύνει το σερί της, μιας και είναι πλήρης σήμερα. Καλοβλέπουμε το διπλό, καλυπτόμαστε όμως με το DNB, αλλά και πάλι παίρνουμε σωστή απόδοση (2.10).

 

  1. Μάλτα – Ελλάδα (19:00)

 

Στο «Τα’ Κάλι» της Μάλτας δοκιμάζεται η Εθνική Ελλάδας. Η «γαλανόλευκη» τα πήγε περίφημα στον όμιλο της στην Γ’ κατηγορία, κατέκτησε την 1η θέση και επιστρέφει εκεί που θεωρητικά ανήκει. Ουδείς λόγος για παρουσία στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Ο Πογιέτ έχει φτιάξει ένα καλό ρόστερ (ακόμη και αν σήμερα υπάρχουν απουσίες), με παίκτες που έχουν πολλές παραστάσεις. Η Μάλτα έχει 5 νίκες στα 8 τελευταία ματς, ωστόσο σε 5 απόπειρες με την Εθνική, έχει απολογισμό 1-2-2. Το διπλό είναι το πρώτο σημείο, όμως θα προσθέσουμε από δίπλα το Under 2,5, για να φτάσουμε σε αξιόλογη απόδοση (1.95).

 

 

  1. Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός (21:30)

 

Κλείνουμε με μπάσκετ και συγκεκριμένα Ευρωλίγκα. Η Μπάγερν μετά από 7 αγωνιστικές έχει απολογισμό 2-5 κι αυτό σημαίνει πως βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία της διοργάνωσης. Προέρχεται από εγχώρια νίκη επί της Άλμπα (79-77 εκτός), αποτέλεσμα που έφτιαξε κάπως το κλίμα στο εσωτερικό της. Ο Ολυμπιακός είναι ανώτερος, ακόμη και με τις απουσίες που θα παραταχθεί (Παπανικολάου, Λαρεντζάκης, Λούντζης) μπορεί να κερδίσει το Μόναχο. Αποφεύγουμε το σημείο και πάμε σε ειδικό που αφορά τη γηπεδούχου. Ποντάρουμε στο Under 25:00 λεπτά συμμετοχής του Κάσιους Γουίνστον και «διπλασιάζουμε» (2.00).

 

 

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις, οι αποδόσεις ενδέχεται να αλλάξουν

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή

βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

To Top