Ο Ταπούτος για τον Άρη, το παρελθόν και το μέλλον του

Καλεσμένος στο «2ο Rethymnio Streetball 2X2 2012» στο Ρέθυμνο είναι ο Χρήστος Ταπούτος και σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό «Ρέθυμνο Σπορ Fm 103,3» μίλησε για τον Άρη και το μέλλον του, λίγες μέρες μετά τη μεγάλη συνέντευξη-κατάθεση ψυχής στο PRESSARIS.

Εκτός από τον Ταπούτο προσκεκλημένοι και οι Νέστορας Κόμματος, Άλφα Ντιαλόπ και Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Πιο αναλυτικά είπε:

Αρκετοί ρωτούν τι θα κάνεις αυτή τη στιγμή επαγγελματικά. Θα παραμείνεις στον Άρης;

«Όχι, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου έχω τελειώσει από τον Άρη».

Λόγω οικονομικών δυσκολιών…

«Ναι, βέβαια εδώ πρέπει να  πω ότι έχω έρθει σε συμφωνία με τη διοίκηση του Άρη όσον αφορά τις οφειλές μου. Επειδή στον Άρη τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα οικονομικά, είναι καλό και για τους δύο μας να χωρίσουν οι δρόμοι μας. Αυτή τη στιγμή έχω προτάσεις από το εξωτερικό που τα χρήματα είναι τριπλάσια ή και τετραπλάσια όπως από την Γερμανία, την Ισπανία, την Ουκρανία…

Το κομμάτι του συναισθηματισμού υπάρχει πάντα στο μυαλό μου. Δεν θέλω επίσης να αφήσω την οικογένειά μου αλλά θα προσπαθήσω γι’ αυτήν. Θα τα βάλω κάτω, να τα ζυγίσω και να δω ποια πρόταση είναι πιο συμφέρουσα…».

Αστειευόμενος σε παράκληση φίλων του ΠΑΟΚ Ρεθύμνου για δωρεά της φανέλας που φόρεσε στο παρελθόν απάντησε ευγενικά…

«Χμ, έχω μόνο μία και την έχω για ενθύμιο. Εντάξει, εγώ μπορεί να είμαι Άρης αλλά το συναισθηματικό κομμάτι είναι διαφορετικό απ’ αυτό του επαγγελματία. Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανένα σωματείο όλα αυτά τα χρόνια».

Κάποιοι σ’ έχουν ταυτίσει με την ΑΕΚ…

«Ναι, αγωνίστηκα έξι χρόνια εκεί. Δεν είναι και λίγα. Περάσαμε πολλά…».

 

To Top