ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο τελικός του κυπέλλου αφετηρία εξελίξεων για την “επόμενη μέρα” του Άρη

Ο τελικός κυπέλλου θα αποτελέσει την αφετηρία των εξελίξεων για τον Άρη δημιουργώντας συγκεκριμένα χρονικά δεδομένα, με ή χωρίς την κατάκτηση του τροπαίου. Ειδικά στην πρώτη περίπτωση, ο χρόνος θα είναι περιορισμένος αφού στις 11 Ιουλίου ο Άρης θα κληθεί να δώσει τον πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα, έχοντας βέβαια κερδίσει το “καλό” εισιτήριο της εξόδου στο Europa League.

Οι κιτρινόμαυροι έχουν αρκετές περιπτώσεις παικτών για να πάρουν αποφάσεις και να χαράξουν την πορεία της επόμενης σεζόν. Σε πρώτη φάση είναι αυτές των οκτώ συμβολαίων που λήγουν το καλοκαίρι.

Στην πρώτη κατηγορία είναι οι Χουλιάν Κουέστα και Φαμπιάνο Λέισμαν με τους οποίους ήδη έχει υπάρξει συζήτηση αλλά όχι και οριστικό αποτέλεσμα, με δεδομένο ότι ο Άρης θέλει να τους κρατήσει..

Οι υπόλοιποι έξι είναι ο Λούκας Ρουπ, ο Σέικ Ντουκουρέ, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ο Λευτέρης Χουτεσιώτης, ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος και ο Γιώργος Δεληζήσης. Από αυτούς, ελπίδες να ανανεώσει έχει μόνο ο Ανσαριφάρντ αλλά κι αυτός υπό προϋποθέσεις.

Μια άλλη κατηγορία αφορά τους ποδοσφαιριστές που αν και έχουν συμβόλαιο δεν σημαίνει απαραίτητα ότι η επόμενη σεζόν θα συνεχίσουν. Κλασικό παράδειγμα του Κάρλσον, που βρέθηκε πολύ κοντά στην αποχώρηση για την Γκέτεμποργκ και οι εξελίξεις μετατίθενται για το καλοκαίρι. Ο Ματαρίτα έχει ήδη αποχωρήσει και οι δυο πλευρές αναζητούν τρόπο λύσης της συνεργασίας τους και δεν αποκλείεται αυτή να λυθεί δικαστικά. Πάρντο, Βερστράτε, Τζούρασεκ είναι οι τρεις παίκτες για τους οποίους η απόφαση θα ληφθεί μετά τον τελικό αλλά το να μείνουν και οι τρεις, μάλλον είναι απίθανο.

To Top