Ο τελικός των άδειων καθισμάτων

Χωρίς εντάσεις, αλλά και χωρίς την παρουσία Γιαννακόπουλων και Αγγελόπουλων, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (28/2), η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του τελικού του Κυπέλλου, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο κλειστό του «Ελληνικού» στις 10 Μαρτίου (σ.σ. η ώρα δεν έχει οριστεί ακόμη).

Η ΕΟΚ είχε προσκαλέσει τους διοικητικούς ηγέτες των δύο ΚΑΕ, προκειμένου να προσδώσει έτσι περισσότερη αίγλη στο γεγονός ωστόσο κανείς τους δεν έδωσε τελικά το παρών.
 

Ετσι τους «πράσινους» εκπροσώπησε ο Μιχάλης Γεωργαντής, ενώ τους «κόκκινους» Χρήστος Σταυρόπουλος με τη σύσκεψη να κυλά ήρεμα και μέσα σε πολύ καλό κλίμα.

Βεβαίως πάμε για έναν ακόμη τελικό… άδειων καθισμάτων, καθώς όπως αναμενόταν οι δύο ομάδες θα πάρουν μόλις από 900 εισιτήρια έκαστη και επιπλέον 50 προσκλήσεις για τα μέλη των Δ.Σ. τους.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων θα φιλοξενηθούν στις θύρες που βρίσκονται πίσω από τις δύο μπασκέτες, ενώ όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος θα υπάρχουν αρκετές «νεκρές ζώνες» και αρκετοί έλεγχοι μέχρι κάποιος να φτάσει στη θέση του για λόγους ασφαλείας.

Να σημειωθεί, ότι τα εισιτήρια θα είναι ονομαστικά, με την Αστυνομία να διενεργεί έλεγχο ταυτοπροσωπίας στους οπαδούς κατά την είσοδό τους στο γήπεδο. Μάλιστα κανείς δεν θα μπορεί να εισέλθει στο γήπεδο αν το ποινικό του μητρώο δεν είναι λευκό.

Επίσης απαγορεύονται όλα τα πανό ακόμη και αυτά που φέρουν μόνο το σήμα της κάθε ομάδας, όπως και μέσα που προκαλούν θόρυβο (σ.σ. κόρνες κτλ), ενώ επιτρέπονται μικρές σημαίες με κοντάρι μέχρι 1 μέτρο.

Οι πόρτες του γηπέδου θα ανοίξουν 4 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και φυσικά η προσέλευση των φιλάθλων των δύο «αιωνίων» θα γίνει από διαφορετικές κατευθύνσεις.

Τέλος η τιμή του εισιτηρίου μειώθηκε στα 40 από τα 75 ευρώ που κόστιζε πέρσι.

Πηγή: sentragoal.gr

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

 

To Top