Πρόβλημα με Καφέ και Καράμπελα

Με αρκετά προβλήματα ξεκίνησε την Τρίτη η προετοιμασία της ΑΕΚ για την εκτός έδρας αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής με τον Αρη, που θα διεξαχθεί το Σάββατο (19:30) στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Νίκος Κωστένογλου δεν είχε στη διάθεσή του τον αδειούχο Χοσέ Κάρλος και τους διεθνείς Νίκο Λυμπερόπουλο, Γρηγόρη Μάκο και Μαυρουδή Μπουγαΐδη. Επιπλέον, ο Παντελής Καφές ξεκίνησε πρόγραμμα φυσιοθεραπείας λόγω κάκωσης στη δεξιά ποδοκνημική, ενώ ο Κώστας Μανωλάς, που έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζεται λόγω της αποβολής του στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, έκανε αποφόρτιση.

Ο Έιντουρ Γκούντγιονσεν και οι Νίκος Καράμπελας, Ταξιάρχης Φούντας, οι οποίοι έχουν ενοχλήσεις στον προσαγωγό και στον ώμο αντίστοιχα, ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης υπό τις οδηγίες του κ. Πανταζή. Αντίθετα, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές γυμνάστηκαν κανονικά. Η προπόνηση της Τετάρτης (29/2) θα διεξαχθεί στις 11:00.

Ο Φαμπιάν Βάργκας, ο οποίος συμπλήρωσε 7 κίτρινες κάρτες στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, θα αγωνιστεί κανονικά στα ντέρμπι με τον Αρη και τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Νίκος Κωστένογλου αποφάσισε να εκτίσει την ποινή του στους αγώνες με Αστέρα Τρίποληςκαι Παναιτωλικό που ακολουθούν στη συνέχεια

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

 

 

To Top