ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο τερματοφύλακας που (κυριολεκτικά) τα… τρώει όλα! (video-photos)

Ο τερματοφύλακας που (κυριολεκτικά) τα… τρώει όλα! Στα 45 χρόνια ο Γουέιν Σο περιμένει ακόμη να συμβεί αυτό που έλεγαν οι συγγενείς στους γονείς του όταν τον έβλεπαν να… πλαταίνει επικίνδυνα. «Μην ανησυχείτε, θα το πάρει σε ύψος». Τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη, όπως αποδεικνύουν και τα φωτογραφικά ντοκουμέντα.

Όταν έχεις φτάσει σε αυτή την ηλικία και συνεχίζεις να παίζεις ποδόσφαιρο, έστω και ως τερματοφύλακας, ψάχνεις μια ευκαιρία προκειμένου να αποδείξεις πως δεν τα έχεις φάει τα ψωμιά σου. Βέβαια, όταν ζυγίζεις όσο όλοι οι υπόλοιποι συμπαίκτες σου μαζί, αυτό είναι δύσκολο να το καταφέρεις.

Ο Γουέιν πάντως θα έχει μπροστά του μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δώσει απαντήσεις στις 18 Φεβρουαρίου. Εκείνη τη μέρα η Σάτον, η ομάδα για την οποία αγωνίζεται, θα αντιμετωπίσει την Άρσεναλ για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας και όπως είναι φυσικό τα φώτα της δημοσιότητας έπεσαν πάνω του. Εδώ που τα λέμε, με τόσο όγκο θα ήταν δύσκολο να τον αποφύγουν.

Για να λέμε τα πράγματά τους, το είδωλο του κάθε Μπρέσκα και του κάθε Στράντλι που μπροστά του θυμίζουν μοντέλα με σοβαρό πρόβλημα ανορεξίας, δεν βρίσκεται μεταξύ των βασικών επιλογών του προπονητή του. Ναι, σωστά καταλάβατε, του έφαγαν τη θέση στην ομάδα. Και ο Γουέιν δεν μοιάζει για τύπος που αντιδρά ήρεμα και λογικά όταν του τρως οτιδήποτε…

Ως menshouse.gr στηρίζουμε πάντα την προσπάθεια ανθρώπων των οποίων το ταλέντο ξεχειλίζει, ακολουθώντας το δρόμο που χάραξε το προκοίλι τους. Για τις επόμενες 2,5 εβδομάδες το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προσευχόμαστε στον Άγιο Ραμπεσαντατρανά να δεήσει ώστε να συμβεί κάποιο ελαφρύ απρόοπτο στον βασικό γκολκίπερ της Σάτον (μια μικρή τροφική δηλητηρίαση θα ταίριαζε ιδανικά στην περίπτωση).

Εάν κάτι τέτοιο συμβεί, ο Γουέιν θα μπορέσει να πάρει και μια μικρή ρεβάνς από τους οπαδούς για ένα περιστατικό το 2013, όταν και βρέθηκε μετά από μια πενταετία εκτός ομάδας. Τότε κατά τη διάρκεια ενός αγώνα για την 600ή κατηγορία της χώρας, δεν… μάσησε όταν οι θεατές (προφανώς εκτός από ανάγωγοι ήταν και τυφλοί) άρχισαν να τον αποκαλούν «χοντρό». Όρμησε, λοιπόν, στην εξέδρα και τους εξήγησε ότι δεν ωραίο και σωστό να δέχεται κανείς ρατσιστικές επιθέσεις για το πάχος του.

Ιδιαίτερα όταν, μάλιστα, έχει βαρύ χέρι (πόδι, πάγκρεας και πάει λέγοντας)…

Εάν κάποιος ωστόσο αποφασίσει να ποντάρει πάνω στον Γουέιν και την παρέα του και πιστέψει πως μπορούν να καταπιούν τον ένα αντίπαλο μετά τον άλλο και να φτάσουν μέχρι την κατάκτηση του τίτλου, ας ποντάρει υπέρ τους. Με απόδοση από τους μπουκ 1000 προς 1 είναι βέβαιο πως θα τα αρπάξει «χοντρά».

https://youtu.be/yZjUrOjVsfE

Πηγή: menhouse.gr

To Top