ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Τζέγκο στη γραμμή των πρωταγωνιστών μαζί με τις… χρυσές αλλαγές του Ένινγκ

Είναι προφανές ότι τα φώτα στη πρεμιέρα μετά το 3-1 έπεσαν στις χρυσές αλλαγές του Μίχαελ Ένινγκ, τον Κρίστιαν Λόπεθ και τον Φακούντο Μπερτόγλιο, οι οποίοι άλλαξαν την μορφή του αγώνα, ωστόσο από την πρώτη γραμμή των πρωταγωνιστών δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο Τζέιμς Τζέγκο.

Ο Αυστραλός μέσος ακόμα και στο (πολύ) κακό διάστημα του Άρη, το πρώτο ημίχρονο, ήταν αυτός με τα λιγότερα λάθη, αυτός που έτρεξε περισσότερο από όλους και προσπάθησε πέρα από τα αμυντικά του καθήκοντα ως 6αρι να “φτιάξει” και παιχνίδι, ειδικά από τη στιγμή που ο Χαβιέ Ματίγια δεν ήταν σε καλή μέρα.

Τα τρεξίματα του Τζέγκο και η πρώτη πάσα του είναι στοιχεία που ξεδιπλώθηκαν χθες στον αγωνιστικό χώρο, όπως και το γεγονός ότι δεν σταμάτησε να μιλάει στους συμπαίκτες του και να τους εμψυχώνει για την ανατροπή.

Το… καλό του άδειου γηπέδου είναι ότι ακούγονται αρκετά από όσα συμβαίνουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και η φωνή του Αυστραλού ακουγόταν συνεχώς!

Από τη στιγμή που αποχώρησε ο Ματίγια, ο Τζέγκο βρήκε ακόμα περισσότερους χώρους στο κέντρο για να αναδείξει τις δυνατότητές του, κάλυψε επαρκέστατα μαζί με τον Σάσα το κενό στον άξονα και στήριξε την επιθετική τετράδα με την παρουσία του έξω από τη μεγάλη περιοχή της Λαμίας.

Το πρώτο δείγμα του Αυστραλού σε επίσημο παιχνίδι ήταν άκρως θετικό, ωστόσο αυτό που απαιτείται από όλους – προφανώς και από τον ίδιο – είναι η σταθερότητα της απόδοσης σε όλη τη σεζόν.

To Top