ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το βάρος στην τακτική ρίχνει ο Ένινγκ ενόψει του ευρωπαϊκού ματς

Το βάρος στην τακτική ρίχνει ο Μίχαελ Ένινγκ ενόψει του ευρωπαϊκού ματς με την Κόλος Κοβαλίβκα την ερχόμενη Πέμπτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πρόκειται για μία αναμέτρηση πολύ διαφορετική σε σχέση με τη χθεσινή πρεμιέρα του ελληνικού πρωταθλήματος, καθώς όπως επισήμανε και ο προπονητής του Άρη πρόκειται για ένα νοκ-άουτ παιχνίδι που κρίνει την ευρωπαϊκή συνέχεια της ομάδας, η οποία στοχεύει να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται.

«Κάθε παιχνίδι μας βοηθάει στο να βρίσκουμε ρυθμό. Βλέπουμε ότι από εβδομάδα σε εβδομάδα αλλάζουν τα τρεξίματα μας» ανέφερε ο Ένινγκ μετά το ματς με τη Λαμία, τονίζοντας και γνωρίζοντας πως ο Άρης θα πρέπει να παίξει έξυπνα και με συγκεκριμένο, ενδεχομένως και διαφορετικό τρόπο, απέναντι στην Κόλος στις 17 Σεπτεμβρίου.

«Η τακτική θα παίξει πολύ μεγάλο ρόλο την Πέμπτη, αφού είναι νοκ-άουτ παιχνίδι και εκεί η τακτική είναι το πρώτο και το τελευταίο ζητούμενο» υπογράμμισε ο Γερμανός τεχνικός, δείχνοντας πως το πλάνο της ομάδα θα παίξει μεγάλο ρόλο στην συγκεκριμένη αναμέτρηση.

To Top