Ο Τζέιμς έφυγε για τα… μανατζερικά; Είναι απόλυτα εκτεθειμένος!

Ο Ντομινίκ Τζέιμς βρίσκεται εν πτήσει για το Βελιγράδι για μόνιμη εγκατάσταση! Δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη, θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να παίξει για την Παρτιζάν! Είναι αποφασισμένος να φτάσει ως την FIBA, παρότι βάσει συμβολαίου ο ίδιος είναι πληρωμένος, όχι όμως και οι εκπρόσωποί του!

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS ο Ντομινίκ Τζέιμς μάζεψε όλα τα πράγματά του και αναχώρησε για το Βελιγράδι για μόνιμη εγκατάσταση. Βάσει του συμβολαίου που έχει υπογράψει είναι πληρωμένος! Θα ήταν ελεύθερος αν ο Άρης δεν του είχε καταβάλλει τη δόση συμβολαίου του μέσα σε διάστημα 45 ημερών. Οι κίτρινοι έχουν καθυστερήσει μόλις 23 μέρες.

Η πλευρά του παίκτη ανέφερε πως υπάρχει όρος στο συμβόλαιο του Τζέιμς που αναφέρει πως αν δεν πληρωθούν οι εκπρόσωποί του τα χρήματα από το ποσοστό τους μέσα σε διάστημα 90 ημερών, ο παίκτης μένει ελεύθερος. Ο Άρης διαψεύδει κάτι τέτοιο! Δεν υπάρχει κανένας όρος στο συμβόλαιο του παίκτη που αναφέρεται στην πληρωμή των εκπροσώπων του. Οι κίτρινοι παραδέχονται ότι υπάρχει αλληλογραφία μεταξύ ΚΑΕ και BDA Sports και έχουν ενημερώσει την άλλη πλευρά πότε ακριβώς θα καταβληθεί το συγκεκριμένο ποσό.

Ο Τζέιμς αποφάσισε να φύγει από τον Άρη γιατί οι εκπρόσωποί του δεν έχουν πάρει τα χρήματα που είναι να πάρουν! Είναι σχεδόν βέβαιο πως η ΕΟΚ δεν πρόκειται να δώσει το “letter of clearance” του παίκτη. Είναι επίσης βέβαιο πως ο παίκτης θα καταφύγει στη FIBA και θα ζητήσει να μείνει ελεύθερος και να παίξει στην Παρτιζάν. Δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα δικαιωθεί και μάλιστα άμεσα, αν προχωρήσει τόσο πολύ στα άκρα, γιατί δεν υπάρχει συγκεκριμένος κανονισμός στη FIBA και οι υποθέσεις εξετάζονται κατά περίπτωση. Λέτε η FIBA να αφήσει ελεύθερο έναν παίκτη επειδή οι εκπρόσωποί του δεν έχουν πάρει τα χρήματά τους με οχτώ μέρες καθυστέρηση;

Αποδεικνύεται στην πράξη ότι το θέμα δεν έχει να κάνει με το οικονομικό, ειδικά από την στιγμή που στην ΚΑΕ Άρης έχουν προγραμματίσει πληρωμές μέσα στη βδομάδα και ο Τζέιμς δεν είναι απλήρωτος, απλά έχει καθυστερήσει η πληρωμή του στο μισό από όσο αναγράφει το συμβόλαιο που ο ίδιος υπέγραψε. Το θέμα έχει να κάνει καθαρά με την διάθεση του Ράντε Φιλίποβιτς να στείλει τον παίκτη στην Παρτιζάν.

To Top