Προσφυγή Σηφάκη για διασφάλιση, πληρώνει η ΠΑΕ τις οφειλές

Ο Μιχάλης Σηφάκης προχώρησε στην κατάθεση προσφυγής κατά της ΠΑΕ Άρης με σκοπό να διασφαλίσει τα οφειλόμενα που υπάρχουν προς το πρόσωπό του. Αν συμφωνηθούν οι όροι καταβολής των οφειλομένων που προέκυψαν μετά τη συνάντηση των ανθρώπων της ΠΑΕ με τον εκπρόσωπο του παίκτη, τότε ο τελευταίος θα αποσύρει την προσφυγή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Sport24.gr, ο Μιχάλης Σηφάκης κατέθεσε προσφυγή στην ΠΑΕ, η οποία είχε προγραμματιστεί να εκδικαστεί σήμερα!

Λόγω της αποχής των δικηγόρων, πήρε αναβολή για την επόμενη Δευτέρα, αλλά είναι πολύ πιθανό να αποσυρθεί, αν οι κίτρινοι είναι συνεπείς σε όσα συμφώνησαν με τον εκπρόσωπο του παίκτη, Παύλο Τοπίδη την περασμένη βδομάδα στη συνάντηση που είχαν στα γραφεία της ΠΑΕ.

Στην Αλκμήνης δήλωναν άγνοια για την προσφυγή, υπογραμμίζοντας πάντως, ότι είναι σε ανοιχτή γραμμή με τον ατζέντη του παίκτη, μια και υπάρχει η διοικητική δέσμευση για την καταβολή ενός σημαντικού μέρους των οφειλόμενων μέσα σε αυτήν την εβδομάδα. Δέσμευση η οποία θα υλοποιηθεί σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις των ανθρώπων της διοίκησης.

To Top