Ο Τζέιμς αποφάσισε να μην πάει στο Ντόνετσκ!

Χωρίς τον Ντομινίκ Τζέιμς ταξίδεψε ο Άρης στην Ουκρανία και το Ντόνετσκ για να αγωνιστεί αύριο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Last 16 στο Γιούροκαπ. Ο Αμερικανός επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους. Η ΚΑΕ θα στείλει σήμερα εξώδικο στον Τζέιμς για την ενέργειά του αυτή, αν και θα γίνει προσπάθεια να μεταπειστεί και να βρει πτήση για να είναι παρών στο αυριανό παιχνίδι.

Ο Τζέιμς είχε ενημερώσει όλους στο χθεσινό μίτινγκ των παικτών με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη ότι δεν θα ταξιδέψει. Στον Τζέιμς οφείλονται χρήματα από μία δόση συμβολαίου (έπρεπε να του καταβληθεί στις 30/12), οπως αναφέρουν οι άνθρωποι της ΚΑΕ και σύμφωνα με το πρόγραμμα είναι να γίνουν πληρωμές μέσα στην βδομάδα. Κάποιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν είναι το οικονομικό ο μόνος λόγος που ο Τζέιμς αποφάσισε να μην ταξιδέψει στην Ουκρανία, αλλά γενικότερα η κατάσταση που επικρατεί στο τμήμα.

Η ΚΑΕ για να είναι καλυμμένη νομικά θα στείλει εξώδικο στον Τζέιμς γιατί δεν ακολούθησε την αποστολή και θα προσπαθήσει να πείσει τον Αμερικανό να πάει τελικά, έστω και μόνος του στο Ντόνετσκ.

To Top