Αποφόρτιση για τους παίκτες, ανοιχτά μέτωπα για τη διοίκηση

Η εβδομάδα που ξεκίνησε θα δώσει στην ομάδα και τους ποδοσφαιριστές τη δυνατότητα για ξεκούραση και αποφόρτιση… Την ίδια ώρα η διοίκηση του Άρη έχει μπροστά της ανοιχτά μέτωπα στα οποία θα κληθεί να δώσει δύσκολες μάχες.

Σε ότι αφορά τη διοικητική προσπάθεια, ένα από τα μέτωπα που είναι μπροστά της είναι αυτό της υπόθεσης Τσέζαρεκ. Συγκεκριμένα για σήμερα Δευτέρα είναι προγραμματισμένη να εκδικαστεί η προσφυγή σε πρώτο βαθμό, με την οποία ο Κροάτης διεκδικεί ποσό περίπου 700.000 ευρώ.

Παρά τα όσα είχαν ειπωθεί από την πλευρά της διοίκησης σε αρχικό επίπεδο και την αίσθηση που γενικά επικρατούσε, μέχρι στιγμής οι δυο πλευρές δεν έχουν καταφέρει να βρουν σημείο επαφής. Για να γίνει αυτό πρέπει να καταβληθεί στον παίκτη ένα μεγάλο ποσό και να συμφωνήσουν στην καταβολή των οφειλόμενων.
Παράλληλα, όπως τόνισαν τόσο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θανάσης Αθανασιάδης, όσο και ο διευθύνων σύμβουλος Αντώνης Ζαμπέτας το μέτωπο της φορολογικής ενημερότητας, είναι το μείζον θέμα. Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο νομοσχέδιο για την επιμήκυνση στην καταβολή των δόσεων προς την εφορία (60 δόσεις).

Όπως σημειώνεται απαραίτητη προϋπόθεση είναι να δημοσιευτεί στο ΦΕΚ η απόφαση και στη συνέχεια να σταλεί στις αρμόδιες ΦΑΕ για να έχει ισχύ. Μέχρι να συμβεί αυτό, οι κίτρινοι δεν μπορούν να προχωρήσουν σε καμία κίνηση ενίσχυσης είτε αποκτώντας κάποιον παίκτη ελεύθερο είτε δανεικό, όπως άλλωστε συμβαίνει με την πλειοψηφία των ομάδων της Σούπερ λίγκας.

Σημαντικό μέτωπο είναι φυσικά και η επιστροφή της.. ηρεμίας στα αποδυτήρια και για να γίνει αυτό πρέπει να προχωρήσουν σε νέες καταβολές χρημάτων στους ποδοσφαιριστές και στο προσωπικό και να αρχίσουν να τακτοποιούν εκκρεμότητες που έχουν να κάνουν με την αδειοδότηση και αφορούν υποχρεώσεις προς τρίτους.

Ήδη από την περασμένη βδομάδα ξεκίνησε η διαδικασία αυτή, αλλά η τρέχουσα βδομάδα κρίνεται ζωτικής σημασίας.

Σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό τμήμα το πρώτο τους ρεπό μετά από αρκετό καιρό απολαμβάνουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Άρη. Ευκαιρία για αποφόρτιση και ξεκούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια και οι μετακινήσεις του τελευταίου δεκαήμερου (την περασμένη βδομάδα η ομάδα αναγκάστηκε να μείνει πέντε μέρες στην Αθήνα…).

Οι κίτρινοι έδωσαν τέσσερα συνεχόμενα εκτός παιχνίδια μέσα σε διάστημα δέκα ημερών, αλλά από εδώ και πέρα το πρόγραμμα ομαλοποιείται αφού δεν υπάρχουν μεσοβδόμαδα εμβόλιμες αγωνιστικές υποχρεώσεις.
Το επόμενο διάστημα θα δώσει την ευκαιρία στον Μανουέλ Μασάδο να δουλέψει σε τομείς που κρίνει αυτός ότι θα βελτιώσουν την ομάδα… Προς το παρόν όλοι, όμως, απολαμβάνουν την ξεκούρασή τους… Οι κίτρινοι θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τρίτη για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό.

To Top