Στο φινάλε χαμογέλασαν οι γυναίκες

Η απουσία τεσσάρων βασικών παικτριών δεν εμπόδισε τη γυναικεία ομάδα του Άρη να επανέλθει στις νίκες, κερδίζοντας έστω και δύσκολα τις Κρήσσες Ρεθύμνου με 2-0 για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Ηρακλής Μακρίδης υποχρεώθηκε να παρατάξει την ομάδα του χωρίς τις τραυματισμένες Ματατζή, Κολλιγά, Καρκατζίνου και Κωνσταντίνου, αλλά παρόλα αυτά κατάφερε να διασπάσει στο φινάλε την άμυνα των φιλοξενούμενων, που είχαν σαφή στόχο να κρατήσουν το «μηδέν» παθητικό.

Οι «κίτρινες» είχαν τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες στο α’ μέρος με τη Λαγουμτζή (22′ και 38′) και τη Μήτκου (35′ και 41′), αλλά πέρασαν ανεκμετάλλευτες, ενώ το ίδιο συνέβη και στο 51′, όταν η Μάλαμα βρέθηκε σε πολύ καλή θέση αλλά καθυστέρησε και η αντίπαλη άμυνα πρόλαβε να απομακρύνει τον κίνδυνο.

Η υπεροχή του Άρη απέδωσε καρπούς στο 78′, χάρη σε ένα εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι της Λαγουμτζή, ενώ στο αμέσως επόμενο λεπτό ήρθε και το δεύτερο γκολ, με ψύχραιμο πλασέ της Μήτκου, για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 2-0.

Η σύνθεση του Άρη: Κανδιάνου, Τσιλιφικά (70′ Ζάχαρα), Χωτουριάδου, Τερζοπούλου, Κηπουρού, Γρηγοριάδου, Μήτκου, Λαγουμτζή, Τσακαλίδου (46′ Γκόγκα), Παπαδοπούλου (81′ Αναστασιάδου), Μάλαμα.

To Top