Ο Τζελάτη στο PRESSARIS για το ντέρμπι που μετατράπηκε σε… περίπατο!

Ο Άρης ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του αγώνα της Πυλαίας. Νίκησε σε… 85’ τον ΠΑΟΚ με 3-0 και σκαρφάλωσε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Για την επιτυχία αυτή, αλλά και τη συνέχεια μίλησε στο PRESSARIS ο Αινείας Τζελάτη.

Η ομάδα των κιτρίνων ήταν σαφώς πιο «διαβασμένη» και αποφασισμένη για το αποτέλεσμα κάτι που παραδέχθηκε και ο βολεϊμπολίστας των κίτρινων.

Ποια είναι η αίσθηση που σας άφησε το παιχνίδι;

Ήταν μια μεγάλη νίκη μέσα σε μια δύσκολη έδρα. Παίξαμε καλά, κρατήσαμε  την τακτική που δουλεύουμε μέσα από τις προπονήσεις και τις οδηγίες που μας έδωσε τον τεχνικό τιμ και όλα αυτά βγήκαν μέσα στο γήπεδο.

Αινεία, ο κόσμος περίμενε το κλασικό παιχνίδι ντέρμπι της πόλης. Τελικά κερδίσατε με 3-0. Πόσο εύκολο ήταν για τον Άρη αυτό το αποτέλεσμα;

Το 0-3 ίσως δείχνει ένα εύκολο σχετικά παιχνίδι αλλά νομίζω ότι κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Με την διαφορά ότι τις λεπτομέρειες τις είχαμε εμείς και όχι ο ΠΑΟΚ.

Ποιο πιστεύεις πως ήταν το «κλειδί» του σημερινού αγώνα;

Το κλειδί του σημερινού αγώνα ήταν η άμυνα μας. Έπαιξε μεγάλο ρόλο για την επιτυχία μας.

Αυτή την στιγμή η ομάδα βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία. Πως βλέπεις την συνέχεια του πρωταθλήματος;

Θέλουμε να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος ελπίζουμε να έχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, πράγμα που αξίζει η ομάδα μας. Μπορούμε να φτάσουμε ψηλά.

Επιμέλεια: Βέτα Τουτουντσή

 

 

To Top