Συνάντηση με τους «παλιούς», προσεκτικές κινήσεις πριν τις τελικές αποφάσεις

Η διοικούσα επιτροπή αποφάσισε να αναλάβει δράση, θέλοντας να δείξει αντανακλαστικά μετά την ήττα και την άσχημη εμφάνιση στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και να δώσει στην ομάδα μια νέα δυναμική ενόψει της δύσκολης συνέχειας, αρχής γενομένης του αγώνα με τον Πανθρακικό.

Η απόφασή της είναι συγκεκριμένη: συναντήσεις με τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ, με όλους όσους μπορούν να δώσουν συγκεκριμένες και ρεαλιστικές απαντήσεις για την σημερινή κατάσταση, σε μια προσπάθεια να υπάρξει αφύπνιση όλων, αλλά παράλληλα να αναλάβουν και τις ευθύνες τους, σε αυτή τη δύσκολη χρονιά, την πιο δύσκολη των τελευταίων χρόνων.

Στο πλαίσιο αυτό αναμένεται σήμερα το μεσημέρι η συνάντηση της διοικούσας επιτροπής του Άρη με τους πέντε πιο «παλιούς» και έμπειρους παίκτες στην ομάδα.

Δηλαδή τους Βελλίδη, Παπαζαχαρία, Παπαστεριανό, Καζναφέρη και Καπετάνο. Η συνάντηση-συζήτηση ήταν προγραμματισμένη για χθες, μια μέρα μετά τα όσα είπαν με τους ξένους παίκτες (Αγκάνθο, Κοέλιο, Πουλίδο).

Όπως σημειώσαμε σε άλλο ρεπορτάζ, αυτή τη στιγμή η διοικούσα εξετάζει όλα τα δεδομένα. Ακόμη και το θέμα του προπονητή. Ζυγίζονται όλες οι παράμετροι. Τα υπέρ, αλλά και τα κατά μιας τέτοιας ενέργειας, γι αυτό και προχωρούν τις συζητήσεις και τις επαφές, ώστε να προκύψει ένα όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστο συμπέρασμα, πριν κάνουν το επόμενη βήμα.

Επίσημα δεν τίθεται θέμα προπονητή. Ούτε προκύπτει από τις μέχρι τώρα συζητήσεις με τους παίκτες θέμα προπονητή. Εφόσον, όμως, πειστούν τα μέλη της διοικούσας ότι χρειάζεται αλλαγή στην τεχνική ηγεσία για να αλλάξει η κατάσταση, δεν είναι μυστικό πια στην Αλκμήνης, ότι θα προχωρήσουν σε αυτή, προκαλώντας τη διαδοχή στον πάγκο.

«Θα λειτουργήσουμε με ψυχραιμία και μεγάλη προσοχή, δεν χρειάζονται βεβιασμένες κινήσεις», λένε, βέβαια, χαρακτηριστικά οι άνθρωποι της διοίκησης. Είναι δεδομένο ότι οποία ενέργεια κάνουν, πρώτα θέλουν 100% σίγουροι. Δεν αμφισβητούν το προπονητικό δίδυμο Πασιαλή και Μπουγιουκλή, αλλά εξετάζουν όλα τα δεδομένα, όπως προαναφέραμε.

Σίγουρα, από τη σημερινή συζήτηση με τους λεγόμενους πιο «παλιούς» αναμένεται να βγουν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα που θα δείξουν και το πώς θα πορευτεί η ομάδα στη συνέχεια.

To Top