Ο Τζενάμο για τη συνεργασία του με τον Σηφάκη και το παιχνίδι με τον Άρη

Ο Λουίτζι Τζενάμο, ένας από τους πορτιέρο του Ατρόμητου αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Δευτέρας με τον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Novasports fm:

-τον αποκλεισμό από την Άλκμααρ: «Το τρίτο γκολ της Άλκμααρ στο Περιστέρι ήταν μαχαιριά. Το να σηκωθούμε να παίξουμε για να παίξουμε 11:00 το πρωί ήταν πρωτόγνωρο. Από τα παιδικά πρωταθλήματα είχαμε να το κάνουμε. Έπρεπε να σηκωθούμε από τις 7:00 για να βάλουμε κάτι στο στόμα μας. Είδα φόβο στα μάτια τους. Οι αντίπαλοί μας ήταν ψυχολογικά πεσμένοι και το φοβόντουσαν πολύ το παιχνίδι. Δεν πίεσαν ούτε μια στιγμή ψηλά, ήταν ταμπουρωμένοι στην περιοχή τους και έμοιαζαν να περίμεναν το δεύτερο και το τρίτο γκολ. Δεν ήταν θέμα κούρασης, αλλά ψυχολογίας. Πήγαμε και κάναμε το χρέος μας, πιέσαμε ψηλά, ρισκάραμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και το παλέψαμε. Το να πηγαίναμε και να παίξουμε για την ισοπαλία δεν θα μας γέμιζε».

-τον ανταγωνισμό με τον Μιχάλη Σηφάκη: «Με τον Μιχάλη υπάρχει αλληλοσεβασμός. Έχουμε μια υγιή και ανταγωνιστική σχέση κι αυτό βοηθά μια ομάδα. Εγώ προσπαθώ να είμαι έτοιμος και ο προπονητής αποφασίζει ποιος θα παίζει κάθε φορά».

-τη στροφή στο πρωτάθλημα: «Ευτυχώς που αναβλήθηκε το παιχνίδι, γιατί ήταν κουραστικό το ταξίδι. Πρέπει να βάλουμε μια τελεία, να αλλάξουμε παράγραφο και να κοιτάξουμε το πρωτάθλημα. Έχουμε μείνει πίσω, αν κι έχουμε παίξει μόλις δύο αγωνιστικές. Όσο να’ ναι ο ένας βαθμός με την γκέλα από τον Εργοτέλη και την ήττα από τον Ολυμπιακό δεν είναι ό,τι πιο ευχάριστο. Κοιτάζουμε το ματς της Δευτέρας με τον Άρη. Θεωρώ ότι από πλευράς ρόστερ είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλό μας, θα πρέπει όμως να το αποδείξουμε και στο γήπεδο».

To Top