Προπηλάκισαν και χτύπησαν τον Νταμπίζα!

Ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού Νίκος Νταμπίζας προπηλακίστηκε και χτυπήθηκε μετά το φινάλε του αγώνα της ομάδας Νέων του συλλόγου με την αντίστοιχη της Βέροιας, την Κυριακή το μεσημέρι, καθώς αποχωρούσε από το γήπεδο της Λεωφόρου!

Τέσσερα – πέντε άτομα τον πλησίασαν έξω από το γήπεδο, άρχισαν να τον φτύνουν και να τον βρίζουν, ενώ πρόλαβαν να τον χτυπήσουν με μπουνιές και κλωτσιές!

Ο Νταμπίζας δεν απάντησε, περίμενε γύρω στα 10 λεπτά να ηρεμήσει η κατάσταση και κατόπιν επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό του και αποχώρησε χωρίς περαιτέρω προβλήματα, αφού χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να αποκατασταθεί η ηρεμία.

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ καταδικάζει συμπεριφορές όπως αυτή μεμονωμένων οπαδών εις βάρος του τεχνικού Διευθυντή της ομάδας, Νίκου Νταμπίζα. Ο Νίκος Νταμπίζας είναι ένα ικανότατο και άξιο στέλεχος και εργάζεται σκληρά για το καλό του Παναθηναϊκού που αγωνίζεται να ανταποκριθεί και να αναγεννηθεί σαν ομάδα μέσα σε ένα δεδομένα εχθρικό περιβάλλον» αναφέρει η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.

Πηγή: sentragoal.gr


To Top